По заглавието на темата май си личи, че не нося пижама и не пия ракия или можеби не ?
Като гледам не е важно и как се казвам, такаче това го пропускам, но мога да се определя като рано-сбабичосал се кенеф/коч на 19 години, който уж гледа аниме. Натъкнах се на ей тая и понеже съм мазно копеле реших да спазвам (доколкото мога или по-скоро доколкото ми е кеф) стъпките там.
Ракия - не.
Водка - само разтвор 50:50 водка:мента, иначе не...
Бира - да.
Предстои ми да направя опит да пребия някой и не обичам да троша (демек аз съм абсолютен загубеняк

).
Пъти е трърде голямо число за мен, напивал съм сек ато свиня само 1 път... Просто не мога, казвали са ми, че имам къси черва или нещо такова, глупости...
От лежанка нищо не вдигам, но за сметка натова ми е много удобно да спя на нея.
Емитиконки, емотиконки, хм... Тази

ми стига...
Любими филми май нямам, харесвам "Карибски пирати" и някои по-стари horror филми (от тези с гумените чудовища). Любимата ми храна е хляб (Yakitate Japan!

). Любими пози хм... Вижте сега, аз съм хърбав и гърбав и нямам такива. Любими анимета : Tehxnolyze, Slayers, Gundam SEED, Ergo Proxy, Hajime no Ippo и разни други.
Май си излях птостотията, такаче сега може и да се представя. Казвам се Добри и съм студент в ТУ (но не за дълго). Слушам предимно тъпа музика (хайде да циклим дебилен JPOP...) и гледа тъпи филми, a най-омразното нещо за мен са кифлите, на НДК има с тонове, от всякакви породи дори и мелези, "качулки", "педали", "прически", "ходещи восъчни кукли" и мнооого други. Ако съществува човек с отрицателно IQ, то това съм аз. Ако следкато сте прочели тоновете тъпотии, които написах, искате да ме направите на пихтия.... това си е лично ваш проблем.