Kill Bill Vol.2
Първата част на Kill Bill определено беше готина... Но втората е the real deal!

Доста по-бавна, но и доста по-идейна. Вместо наситен екшън има интригуващо и забавно развитие на историята баш по Тарантиновски. Доста хора смятат неговия подход за скучен и се обясняват колко излишни диалози и т.н. имало ама тях мога само да ги съжалявам че не могат да се открият чара на цялата работа. За мен от първата до последната минута филма беше абсолютно разтапяне пълно с готини моменти и тук там абсолютни изродщини
Междувременно малко добри новини от трейлърите:
King Arthur - филм който бил правен по "истинската история стояща зад легендата". Извода който си извадих от предългия трейлър е че Артур е бил някакъв пич римлянин и че явно са наели униформите от гардеробната на Gladiator

Но ако изключим тези съмнителни елементи мисля че филма ще кърти мивки!

(не само защото съм фен на Римската история

) А, всъщност сега като погледнах сценариста е работил и по Gladiator... Това обяснява някои неща и ме прави още по-уверен че филма трябва да се гледа! Основното нещо което ме притеснява в цялата работа е че режисьора е този образ:
Van Helsing - от пича дето е правил Мумиите. Според това което видях ще има също толкова ефтинки CG ефекти като тях но мисля че ще бъде много готино

В случай че се чудите няма нищо общо с Hellsing... или по-точно има защото и двете са по една и съща легенда за семейството Helsing. С други думи пичката от Hellsing се явява пра-пра-пра..-пра внучка на героя в този филм. Като героя е не кой да е а Hugh Jackman - много е подходящ за ролята на monster hunter.
Освен хубавите неща Уил Смит е главният герой в едно анално изнасилване на
I, The Robot на Asimov. Според това което видях мога да ви кажа само едно нещо - спестете си раздразнението и не го гледайте като излезе