Винаги съм се чудила, защо ли този форум не е умрял още - толкова забавно става от време на време
Аз като написах да си ме наричате каквото искате и нататък не си дадохте зор,а? Или четете машинално? Затова ще ви напиша всичко с обяснения, за да ви е по-лесно да не си размърдате малко мозъчетата/ако има такива - аз не претендирам, имам си паяжини

/
Така да започнем от моето пречене и черногледост xD ООООООООооо, колко много съм ви депресирала

Сега ме наречете и сийн, което за информация е нещо като емото ама неговата задача е да депресира xD
Скъпа Дяволке казах 'събиране в гараж'. Това не се отнася за мястото, а организацията. Служи като метафоричен пример за това, което би се получило от лоша и недостатъчна организация.
Мезе аз ги казвам тези неща с цел да няма eпично проваляне xD Програмата си прав, че не бива да я разпростирате в 4 дена. Трябва обаче да се подберат теми, които да са интересни и на запознатите, и на незапознатите. Иначе не може да се говори за каквото и да е друго общество, освен аниме/манга обществото.
Относно това с хотелите - абе има
хотели, но наистина няма хотел с достатъчно места, който да преложи такива цени. Това е факт. А за вандализма - вече запозвате да ме дразните с това да си призная xD Да не би аз да съм счупила нещо? Трябва просто да взимате определена сума/да кажем 10 лева отгоре на куверт или 20/ и ако трябва да се покрива нещо да ги взимате от там....
Нямам желание да обяснявам това, което написах за лекторите, оставям го за ваше забавление. За екипа наистина трябват 50 човека или най-малко 30/като ще дойде много натоварващо/, които да се занимават с всичките простотии и всеки да си има нещо, за което да отговаря. От друга страна кой ще ми обясни от къде ще намерите толкова хора? Вие/организаторите на миналите мероприятия/ сте се оплаквали от цялата тази работа и всеки здраво мислещ човек може да види това. Седите и ми разправяте дайте вместо да говорите що не помагате, а? Е извинете ме, но това изобщо не мотивира xD Ако някога имах желание да се включа, то това желание омря доста лесно. Само като се сетя за велико жалкото разделение и отцепване от тирето и като се сетя как някой членове на 'организационния комитет' явно на няколко пъти са заявили, че малките/феновете, появили се след тях/ сме били тъпи и особенно момичетата до едно кифли, как да не се отвратя от тази идея xD
ПС иначе аз за този анивенчър ще правя косплей на нещо стига да съм в бг
това го казвам, за да покажа, че имам някакво желание за участие xD