Единствено не мога да разбера от къде идва отрицателната конотация на израза "чикиджия-ексхибиционист"
Честно.
Чекиджия = complete self control = perfect sex + less chance of ball cancer (proved by medicine) Koйто няма пишка и не е запознат с удоволствията да си я ползва, да не се кахъри по проблема. Факта, че мен по малко са ме треснали в процеса на създаването вградените християнски гени и не ми пречи да си признавам публично, че обичам
да го правя, не значи, че и всички други в форума които в момента са без приятелки, не го правят по поне 3 пъти в седмицата. Чекиджия е израз на слабост в съвсем друг аспект. И по точо до толкова до колкото ми се налга да правя секс сам със себе си, един вид неспособността да си хвана жена(за момента... вероятно) Ако имах еба ти яката приятелка и я разпорвах от секс и го коментирах, вероятно в тукашните среди, като изключим хората които са в подобно положение всички останали макар и да не биха си го признавали така явно или дори пак биха писали някви отрицателни изказвания щяха да бая да (е тука не мога да измисля правилната дума) Нещо средно между завист и възхваление :p.
Ако преброим колко пъти Seki (стрелям на посоки, може и друг да е бил, само скролвах, но непрекъснато виждах Период или нещо свързано с него) директно или индиректно си е коментирала периода в темата за "Първия Път" може да я определим тогава нея, като... бах то май няма дума за това. Мен периода ми се вижда бая гнусно нещо но си е някъв естествен процес при жените. Сега факт, е че самия период е не волеви, но всичкото суетене около него ми се струва бая на психическа основа, тоест подлежи на контрол. Вероятно тъпите малки момиченца гледат от тъпите си порастнали майки как се държат в "онова време на месеца" и после понеже малките им мозъчета са неспособни да генерират собствен модел на поведение - имитират. И понеже е "онова време на месеца" им се разминава. Да кажем, тогава, че за мъжете които дори не е трябвало да гледат от някой, а в гените им пише, че по цял ден трябва да шибат целия месец е "онова време" и вместо по 7 дена в месеца да си позволяват безнаказано да се държат като малоумни с усмивка на лице и леко свенлив, но предизвикателен поглед по около 10 минути на ден си се заключват в стаите и с празен, но интензивен поглед и резки последователни движения на десницата извършват ритуал в чест на природата... WTF...
Ексибиционизма е в действителност контролиран експеримент. Факт, е че въпреки, че ясно си осъзнавам всичките косури просто не мога да спра да се самохаресвам. Мамка му, не обяснимо. Просто си се харесвам и съответно не мога
да бъда съвсем обективен спрямо реалните си възможности (а може би и не искам). Затова бомбардирам група произволни хора с очевидно доста време за губене, да видя кво ще стане.
Трябва обаче да си призная, че подхода ми е грешен и само се щадя. През годините се убедих, че сте прекалено сдържани/културни да не кажа и нещо друго и реално почнах да си пускам снимките само за ташак. Тря някой път да се изперя в някой форум на "елитните" хора да си чуя квото си заслужавам и да си го имам в предвид, макар че шанса е, че пак няма да ми дреме, а това си отива вече към малоумие.
Хах тъй като забравих реално върху какво писах и пак прочетох поста на Секи и видях "Много Свястно Момче"... ерм това е най-голямата обида в целия пост. Щото е може би в най-голяма степен реална и неизменима истина, а факт е че "Много Свстните Момчета" като цяло си седят и го духат на Михаля, докато всички останали се разбиват от купон.
Баси имам чувството, че тоя израз вече се ползва като индиректна обида. Един вид Приличаш ми на безопасен никой и затова спокойно ще те игнорирам, докато отида да се забавлявам с хивпозитивниянаркоман/селскияминдил/ А най-най-най плашещото е, че тия гореизброени типажи вероятно и в живота ще се реализират по-добре ,ъй че шанса за промяна е отрицателен. Деейба иска ми се дори за 5 стотинки да нямах желание да пиша подобни постове, а просто да използвам речник от 6 думи започващ с Майка ти Дейба и после просто да си седя и да гледам лошо (на което съм абсолютно неспособен - да гледам лошо смисъл) и повечето путарани въздухарството им щеше да излиза през носа и да гледа смирено.
_________________ Животът е един постоянен опит да се раздели десет на три.
|