Мен ако питате (а и да не ме питаре ще ви кажа

) Алдим е абсолютно прав във действията си (е може би черният списък трябваше да е "списък със смъмрени" или "списък с черни точки")
За по-старите юзъри е изключително досадно да четат вече дискутирани неща. А пък за модераторите да не говорим. Те щат не щат трябва да прочетат всичко изписано...
Ето какво трябва да прави всеки нов юзър в който и да е форум. Спазвайте това и няма да имате проблеми:
1. Прочетете правилата.
2. Преди да постнете нова тема, прегледайте предишните такива постнати за доста дълъг период от време (по някога не е възможно да се прегледат всичките но трябва да се уверите че в последните 4-5 месеца не е дискутирана). Това не важи ако искате само да отговаряте на вече създадени теми, но е важно да прочетете всичко по темата!!!
3. Уверете се че сте разбрали правилата като ги прочетете отново.
4. Проявявайте нужното уважение към всеки юзър във форума. Това е изключително важно особено когато си нов. (Зверски се дразня на новаци които първия им пост е "Здравейте копелета. Аз съм як пич такъв дето не сте и виждали...").
5. Поне в началото избягвайте да дрънкате глупости. Отговаряте по-темата ясно и аргументирано.
6. Никаква спам.
7. Никаква реклама.
Манякса беше постнал един линк за интернет етикета ще е полезно за всеки от вас да го прочете. Отнася се не само за форуми.
Нека това ви е като тренировка "Как да потърсим важна информация във форум преди да задаваме (тъпи) въпроси".
Специално за този форум е хубаво да пишете и на кирилица, ако имате възможност правете го.
GHP това че момчето точи като луд не му дава никакви привилегии тук. Никой не го е заставял да го прави.
Проверете "Боклука" и ще видите "Hall of Shame" списък с всички баннати от форума (повечето от тях са със забележителни колекции).
П.С.: Модератор съм и в няколко други форума като единият от тях е с няколко десетки хиляди юзери. Там новаците са на рояци и поне 5-6 от тях не спазват тези правила. Познайте какво им се случва...
Ивайло, надявам се това да отго варя на въпроса ти. Преброй по колко точки си сбъркал.