@Дата
Струва ми се, че някой друг негонен бяга. Никой не е тръгнал да ти трие сол, щото пушиш (although I consider it a weekness), всеки си казва к'во мисли по въпроса без нищо лично. И не съм тръгнала да "заливам околните с личното си мнение колко вредни са цигарите и каква е вероятността да ги удари метеорит или да спечелят от лотарията и сек'ви такива простотии дрън-дрън", нито съм "осъдила" някой пушач, нито някога въобще съм се опитвала да убеждавам някой да спира цигарите, нямам намерение да ставам Мис Америка, за да се боря за световния мир, мерси. Всеки си има и бели, и черен дроб, и излишни пари за харчене, да си ги прави каквото сметне за удачно, мен не ме грее. Без обаче да ми обясняват на мен, че съм зле, щото не съм пробвала (като "готините" деца в пуберските американски филми).
Колкото и забавно да звучи - ти започна пръв

С тия обяснения как т'ва, че не пия кафе ми бил проблемът и не знам си още к'во. После и тая забавнотийка, как нямам право да твърдя, че нещо не ми харесва без да съм го пробвала. (От сега ти казвам, че не ме кефи да съм Сомалийче и без да съм пробвала.) Ти започна да пищиш, че не те разбираме

(или възприемаме, както там се изрази). Може да се оплачеш, че те дискриминират for being a smoker.
И с гордост мога да ти кажа, че и Една цигара нямам изпушена, да не говорим за стекове и кутии, никога не съм пробвала да пуша, достатъчен ми е начина, по който всичките ми сетива протестират в доволно опушено кафене. (не ме разбирай погрешно, не си плета цветя в косата и не гушкам дървета и всичките там останали активитита дет' вървят с калъпа)