Ами ... предполагам, че зависи ква е фирмата за тия оцветители за бяло. Нямам идея тези моите сега как ще се получат, но цветовете ще ги тествам след някой и друг месец - първо ще се нарадвам на бялото.

И дано да е бяло, че и без друго ще дам много пари при тая фризьорка.
Кофтито е, че няма фризьор, който да иска да ми изруси до бяло няква част от косата. Всичките ми твърдят, че това не може да стане. Само една имаше, ама за късмет, тя в майчинство. Иначе за бала е така през 10 салона минах и всичките ми отказваха - не можело, нямало как да стане, нямало да ми съсипват косата.... направо се бях видяла в чудо - даже и в скъпите салони в квартала не искаха.

Накрая една се нави и даже ми взе малко пари. Нещо от сорта на 30-40 лева (с моя черна боя май беше).
А аз лично не искам перманентни цветове, затова се правя с някакви такива неща. Иначе има бои от разните му там фирми във всякакъв цвят, които могат да се поръчат. А червеното е много коварен цвят >.< Не можеш го разкара. Аз се надявам моето червено да се махне без проблем, че хич не го искам
А спрейове - става и на тъмна коса, ама зависи пак от марката. Аз имах едни които и оранжевото си беше оранжево на кафявото ми

Не съм виждала обаче да продават от тях вече, иначе не цапаха изобщо, не се отмиваха с вода - така че няма страшно и да вали... Готино е, ама е за ден-два и после пак си безцветна :/
Иначе всичко се клепа на русо!
Да те предупредя:
Лекарствата цапат УЖАСНО много !
Всичките са ТЕЧНИ
За лилавото ти препоръчвам да се правиш с дреха, за която не ти дреме, щото после няма изпиране направо

Много е цапащо. И после може да си измиеш косата за да не си клепаш дрехите и т.н. Ще падне малко от цвета, но ще стои пак хубаво лилаво
А за лилавото на Шварцкопф - както казах, не му знам реалният ефект

Но на теб май също не ти дреме кво точно ще се получи - важното е да се пробва