То смърдят само едните зайчета - или мъжките, или женските бяха. Тоя не смърди, ма и де да го знам къв е.

Оглеждах го, не можах да разгадая. Освен това има някакви ъпгрейднати талаши, които са с различни благовония, и не е толкова ужасно. Дори и за хамстери стават.
А изглежда пропаднал, ЗАЩОТО ИДВА ОТ ПРОПАДНАЛО МЯСТО!!! Историята зад него е страховита... Като казвах, че е жив, главно намеквах, че не е умрял като котето, което исках да взема преди време.

Но иначе наистина е адски учудващо как е в кондиция, защото досега е живял в дом на нърди-геймъри-аниме-фенове. А аз знам много добре как се правят геймърски вечеринки. Горкото животно е било облъчвано от поне десет компютъра, конзоли и лайна, освен това е било тровено от цигари, наргилета и трева, подлаган е на ужасяващи мелодии, а имам и силни съмнения, че е бил бит, щото, да, прегризал е не един или два кабела на скъпи джаджи.

Тъй че видът му е повече от задоволителен, ако питате мене.

Обаче много кофти е научен да не пие сам вода, а само ако някой му стиска поилката...
И всъщност това е Заекът на разврата. Таен подарък ми е от единия от нърди-аниме-фен-геймърите, задето го сватосах с може би първото несуицидно, напълно нормално момиче в живота му. Горкото девойче, чака го много бътсекс. Но мисълта ми е, че нямаше как да го откажа животното. Може би щеше да ми е по-удобно да ми го бяха предложили изпечено, ма, ща не ща, ще се пробвам да го обуздая, макар че надали ще докарам "интензитета на досгашния му хабитат".
И все пак - коте >>>> наркоманясало зайче. >__< Фейл.