Пуснете тва за жените да се посмеем
1. Да се науча да живея без мама (2000 часа) - хммм... 2000/24/7/4= около 3 месеца? пфф, ееехееееее
2. Моята жена НЕ е моята майка (350 часа) - уви, знам

всъщност накрая пак ще стане майка и на детето и на мене покрай него
3. Да проумея, че футболът е просто един спорт, че Роналдо е само един кретен и т.н. (500 часа) - да беше само Роналдо кретен
1. Да имам деца без да ставам ревнив (50 часа) - Ъ?
2. Да престана да ругая, когато жена ми се среща със своите приятели (500 часа) - боужеее...
3. Да преодолея синдрома на дистанционното управление (550 часа) - remote control IS MINE!!!! FOREVER!!!
4. Да не чуркам извън и по тоалетната чиния (100) (практически упражнения с видео) - ти знаеш ли кво става като ти залепне от вътре уретрата бе?!
5. Как да стигна до панера за мръсни дрехи без да се загубя (500 часа) - вече го потроших от ползване, ОК?
6. Как да преживея една настинка без да агонизирам . - ъъъ, като пийна няколко вечери преди лягане Фервекс?
1. Да гладя бързо (една риза в рамките на два часа: практически упражнения) - кому е нужно?
2. Да храносмилам без да се оригам, докато мия чиниите (практически упражнения) - обикновено мия чинии на гладно
Ниво 1(начинаещи): електроуредите:
+ ON включено
+ OFF изключено Това е голям проблем. Чувствам се буквално обиден

да казвам ли ЩО?
Ниво 2 (напреднали): моята първа бърза супа без да прегоря тенджерата. - абе ей, аз пълнени чушки правя вече...
ТЕМА 1: Ютията: от пералнята до гардероба, този мистериозен процес. - за да няма мистерия, изключваме ютията от процеса.
ТЕМА 2: Рисковете при напълването на формата за лед. (демонстрация с диапозитиви) - МОЛЯ?!?
ТЕМА 3: Последно научно откритие: готвенето И изхвърлянето на боклука НЕ води до импотентност. (практика в лаборатория) - мда, води до сит стомах. очевидно.
ТЕМА 4: Защо подаряването на цветя не е престъпление, въпреки че си женен за нея. - не знам. Биг Бойко да каже, нали сега разни закони прокарва...
ТЕМА 5: Тоалетната хартия: "Дали рулото с тоалетна хартия се ражда в тоалетната?" - нееее, ражда се в шкафчето под мивката, ама преди това трябва да засадиш малки рулца тоалетна хартия, които да порастнат
ТЕМА 6: Как да зашия копчето на ризата без да се убода. - с мерак
ТЕМА 7: "Мъжете, които шофират, могат да искат информация от минувачите, когато се загубят, без риск да изглеждат безпомощни?" - Да бе. една карта върши перфектна работа.
ТЕМА 8: Приготвяне на багаж: "Вродена некомпетентност или прогресивна умствена неспособност?" - по-скоро приложно изкривяване на времето и пространството
ТЕМА 9: Пералнята: тази странна непозната вкъщи. - тва става банално вече.
ТЕМА 10: Фундаменталните разлики между коша за мръсни дрехи и пода. - в коша се вмирисват, на пода не.
ТЕМА 11: Мъжът на мястото до шофьора: "Генетически възможно ли е да не коментирам и да не жестикулирам конвулсивно докато тя паркира?" - НЕ! Това ни е ВРОДЕНО!!!
ТЕМА 12: Съдовете след закуска: могат ли сами да левитират до мивката? - могат да левитират до където си пожелаят.
ТЕМА 13: "Може ли да бъда личност без да държа под постоянен контрол дистанционното управление ?" - всъщност да

изненада!
ТЕМА 14: Умствени упражнения с цел, когато ми се казва че нещо е в чекмеджето или гардероба, да не питам "кое чекмедже и кои гардероб ?" а КОЙ гардероб тогава? ей, много сте интересни, да не е само ЕДИН гардероб и ЕДНО чекмедже?!? FFS...