Явно не е зажаднял достатъчно. Ти да видиш как се прави секс туризъм от Бг до Канада след 8 месеца въздържание.
Еми така си е. Човек като не живее с половинката, в началото винаги е много страстно и трепетно. Срещите се асоциират със секс, ебете се като зайци, включая по разни публични места.
После заживявате заедно и си знаете, че човекът така или иначе е на разположение и че ако не ебете днес, ще ебете утре, щото опцията е там и е винаги отворена. Утрето става другиден, щото той/тя така или иначе ще е там, пък ти (или той/тя) не си на кеф днес по неква причина. Другиденът става по-другиден, накрая се превръща в "през уикенда, когато няма да имам други глупости на главата".
И тва без да дундуркаш някви деца в момента.
Друг е въпросът, че ние с Александър явно не сме от най-ебливите хора, щом изкарахме 3 години лонг дистънс рилейшъншип със секс веднъж на много месеци. Аз му бях дала кард бланш да си намери жена да ебе докато е сам в Канада, да не вземе да му се повреди нещо - нашият го мързя твърде.
Пък и да ви кажа - сексът е много яко нещо, ма и да се разплуеш с половинката мързеливо на леглото да гледаш аниме/филм (или цъкаш компютърен адвенчър някъв) и да гнетиш няква джънкфуд междувременно, е ячко. ТВЪРДЕ ячко, щото не изисква усилия като секса и създава усещане за блис (думата блаженство ми звучи някво твърде църковно, трябва да приемем блис вече в бг речника) без да си мръднеш пръста. Достатъчно ячко, че да е опасно чак, щото произвежда разплути тулупи.
маниакс - бе виагра засега не ни трябва, лубрикант си имаме, вместо акумулатор може просто да бръкнем в контакта... Ама квито други вълнуващи играчки, които човек може да си нанизва или завира по дупките решиш да ни даваш, ще ги приемем с отворени обятия. Ей са съм решила по повод втората ни годишнина да си направим един як пазар от някой секс шоп тука - имат мега интересни работи, които ме сърбят ръцете (и други места) да пробвам.