а кога съм казвал че съм възвисен или нещо от сорта?
аз съм си обикновен човек, със своите си проблеми, страхове и комплекси, и от малък обичам да се заяждам с хората - отдавна не го бях правил и се разтоварвам...

сори, не си виновна, че си в таргет групата ми, такава си се родила, но е факт, че ти ме провокира, да аз може и само това и да съм чакал, но нямаше никога да почна аз, кво да се прави аз съм си такъв ти квато си и ето го резултата.

Една заядлива жена и един обичащ да се гаври с неприятните му хора мъж, кво толкоз. Нищо уникално.
Това за кво на кого отива е адски малоумно, ако имаше малко житейски опит, щеше да си наясно, че гадорията е навсякъде и повечето хора адски обичат да я практикуват, както и че няма дъно, винаги може и по-низко да паднеш, съседната интересна тема го доказва.
Къде пък за теб казах, че никой не те е поглеждал? (аз да си задам вече редовния въпрос)
Ти ли не генерализираш??? моля те я си прочети пак постовете?
Къде е помията? Нима Амели е красива? Ти за красива ли се имаш? не че сте длъжни да сте, но да сме честни - чисти факти... ти ако тва му викаш помия, добре, че не съм стигнал още до най-гаднярската си страна...
За спекулациите съм наясно, че не са верни - дори и най-Грозните и отвратителни хора (са да не кажеш, че тва го казвам за вас - съвсем не мисля чак така) си имат по някой приятел, гадже и т.н.
Някои повече, други по-малко, лошо няма.
Аз нямам нужда да показвам на никого колко струвам, и не ми пречи да си призная че съм си дребна душица обичаща да се заяжда и да лее помия. Доволна? Освен тва съм мазохист и обичам да ми се присмиват - моля продължавай.

сори за бана са видях чее на с ни на си кой - обърках се - но точно да такъв съм си неадекватник дет заслужава присмех тва и търся как то казах по-горе затва - моля още.