...или все неща, които аз специално следя, изравям и всъщност - много харесвам.
От известно време се чудех къде би било подходящо да ги поствам, понеже тайно се надявах да има и други ентусиасти, които да си падат по абстрактни кратки измишльотини

, затова реших да си направя темичка. Е, дори и да няма ценители, повечето работи поне са шарени, с хубава музичка, експериментални, от независими или изгряващи автори и прочее неща, които най-малкото са интересни, ако не друго.
Не мисля, че се повтарям с някоя от старите теми, а иначе ми се струва глупаво да пускам нови и нови за нещо с дължина под 5 минути, или пък някакви твърде отвеяни работи, които ще кликнат има-няма трима души...
Не че нямам доста тлъст списък с изгледано, но си избрах няколко неща, с които да демонстрирам за какво става дума.
Хубавото на тия работи е, че повечето ги има в YouTube. Или пък по разни сайтове за онлайн гледане предимно на руски...
Special на Production I.G
Гледате го .
Ето това например, е Special-а на тазгодишния победител от Young Animator Training Project. Скоро ще открия и още продукции от тоя проект.
, на руски, ма не е толко сложно.
Може и да е нещо такова ->
Special на Koji Yamamura (един мой много любим) -
Двечки адски красиви ONAs на Hiroyasu Ishida, защото го обожавам.
-
и -
Или пък някаква такава работа ->
, с безизвестен автор, може би... -
И сега най-любимото ми - Music Videos. Освен това голяма част от тях ги правят известни студиа като клипове към песните на разни jpop идоли.
на Koji Morimoto (студио 4°C, ако не звъни камбанка) за клип на някакви Masterlink, които не бях чувала досега -
- Atsuko Ishizuka, MADHOUSE -
- Production I.G правят клипче за Maaya Sakamoto -
- тези на независимите творци особено ги харесвам, това е на Kousuke Sugimoto -
А може би нещо анти самоубийствата?

- Junichi Yamamoto - !
Е, има ли хляб?

Ще ли ми позволите да си постя от време на време? ^^