НОВОТО ДАНДИ Е КРАЯТ! КРАЯТ!
ОМГ, НЕМА ТАКОВА АНИМЕ, НЕМАААААААААА!!!!
Като видяхме heel-and-toe downshift техниката двамата с Александър паузирахме и се гърчихме квичейки от смях в продължение на няколко минути. ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ПРИНЦЪТ ЩЕ ИМА РЪЧНА ПРЕДАВКА, ОМГ!!!
Ама и останалото... А как свърши...
Най-добрият епизод досега. Краят, казвам ви!

Иначе в новия Лог Хорайзън имаше повече Кръсти за огълване от предишния и следователно епизодът ми хареса повече. Врътката с документацията на 90-левъл скрайба също ме кефна.
Междувременно изгледах Джууни Кокки, което има 99 проблема, но дори с тях пак ме израдва безмерно. Малко ми мяза на Legend of the Galactic Heroes във фентъзи сетинг - огромен свят, множество персонажи, политически надцаквания. Обожавам това, че в произведение писано от жена, с женски главен каст, нямаме любовни истории.

Въпреки че ни обясняваха в правотекствени монолози и диалози всички керъктър девелопмент прозрения, това не ми попречи, щото пък въпросните бяха доста разнообразни и от типа, който ми импонира на мен. Имаше бая човешки емпауърмент в цялата тая работа. Кефи ме когато ужасяващи лигави персонажи осъзнаят, че сами са си виновни и се вземат в ръце. Когато това се случи с дразнещи ревливи женски, кефът е още по-голям. Жалко, че книжките ги няма преведени на английски (освен първите 4) - май ще ги търся да ги чета на френски. Надявам се, че до края на новелите ще се сетят да изринат боговете, щото тоя безумен фентъзи свят има нужда от нов световен ред.