Аз какво да кажа...
Black Bullet - Още не съм го догледал до края. Първите 5 епизода бяха толкова клише, че за малко да го дропя. После стана средно-блудкаво. Ще го изкарам цялото, но нямам добри впечатления. Дори лолито не го спасява.
Brynhildr in the Darkness - Хареса ми. Много хора говорят против него, impact нямало, историята била слаба и т.н. Е, въпреки това си ми хареса.
Hitsugi no Chaika - Хареса ми толкова, колкото и предното. В смисъл, че излезеше ли нов еп., аз веднага го гледах.
Kanojo ga Flag wo Oraretara - не съм гледал последните 2 еп-а. Мдаа, идеята за флагчетата беше добра, но в повечето епизоди въобще и не ставаше дума за тях. С други думи, историята отиде под кривата круша. Чувствам се излъган. Искам си парите обратно.
Mahouka - също останаха 2 епа за гледане. Mahouka ми се вижда hit&miss. Добро е, но е могло да е много по-добро. Оставам с добри впечатления, но... де да нямаше "но".
No game no life - The hidden gem. AOTS направо, поне за мен. Добре че не го дропих след първите епизоди, където историята още не беше набрала скорост. 10/10
Ping Pong - трябваше да видя за какво е цялата дандания около това аниме. Ами... много шум за нищо. Като всяко спортно аниме, няма да остави следа в съзнанието ми. Нито лошо, нито хубаво. Малко насила трябва да се накарам да гледам последните 2-3 епизода.
Ryuugajou Nanana no Maizoukin - Гледах само еп.1 и 2, дотам звучи прилично. Като остане време...
Много ми се събра този сезон, а ми се искаше да гледам и Knights of Sidonia и Soredemo-то и Mangaka-san... Някой друг път може би.