Който е играл War3 знае какво е Даларан.
Ð? човека зад тва име е познат по тези земи като ВилиÑ?н(знам кво Ñ?и миÑ?лиш: тоÐ? пич има некво извънземно име,кой знае от къде идва)
Ð?з Ñ?ъм един Ñ?равнително нов манга(л) и аниме(ал) фен.Запален Ñ?ъм по тиÑ? работи още от миничък,щото тука Ñ? един приÑ?тел ноо обичахме да ходиме до меÑ?тната видотека и така един път Ñ?лучайно попаднахме на Akira.След това правехме методични рейдове на видеотеката и така Ñ?е запознах Ñ? клаÑ?ики като "Юмрукът на Ñ?еверната звезда","Дии,ловецът на вампири" и "Танкова полициÑ?".
Имайки Ñ?е в предвид че живеÑ? на ГЪЗЪ на БългариÑ?,това направо Ñ?и е поÑ?тижение.
Мноого бих Ñ?е радвал ако нЕкЪк Ñ?и да Ñ?е Ñ?рещна и Ñ? други манга(ли) фенове,да размениме опит и други такива глупоÑ?ти.
Така че ако има нÑ?кой фен в близоÑ?Ñ‚ до мене,молИМ да ми Ñ?и обади!!!!
Имам Ñ?лабоÑ?Ñ‚ към женÑ?ките перÑ?онажи в мангата и анимето,много Ñ?е впечетлÑ?вам(и не Ñ?амо

)
Предпочитам sci-fi Ñ?южетите,но Ñ?е кефÑ? и на меч и магиÑ?.За Ñ?ега разполагам Ñ? ограничена филмотека,но Ñ?е надÑ?вам да Ñ?и намерÑ? още филми(тука "добър интернет" е равно на "малки зелени човечета",така че,хора,ако имате запиÑ?вачки и диÑ?кове ще Ñ?ъм ви много благодарен

)
ОÑ?вен манга Ñ?ъм и върл фен на авиациÑ?та(предимно военната) и вÑ?ичко Ñ?вързано Ñ? неÑ?(ето защо като гледах Macross Plus щÑ?Ñ… да Ñ?е напикаÑ? от кеф

)
Ð?адÑ?вам Ñ?е нÑ?кой път да Ñ?е запознаÑ? Ñ? главните дейÑ?тващи лица в
този иначе така Ñ?импатичен Ñ?айт(и не Ñ?амо),но вÑ?Ñ?ко нещо Ñ? времето Ñ?и!
C U...
--------------------------------------------------------------------------------------
P.S. За вÑ?ички,които Ñ?и миÑ?лÑ?Ñ‚ че Ñ?ъщо живеÑ?Ñ‚ на ГЪЗЪ на БългариÑ? ше кажа,че Ñ?а згрешили,щото надали има по-западнал град от ЛОМ(може и да го нÑ?ма на картата).Между другото,тука живеÑ?Ñ‚ баÑ? мангали(иÑ?тинÑ?ки)