Еми примитивни са

Hand to hand combat,това е доста примитивно.И е адски необичайно за ANIME сериалите.Обикновенно HTH бойците са даста малко и се характеризират с висока издържливост и бързина.Интересното за тях обикновенно е продължителността на битките.Вземете поне една от битките на SANOSUKE SAGARA ,и ги сравнете с тия на червенокосата крава.Ми в единия случай всичко се решава с 3 тупаника,освен ако не е намесена оная откачалка JULIETTA.A онова малкото ако го видя по улиците ще го обеся на първата кофа за боклук.Всъщност може да се каже ,че битките не са най-слабата страна на този сериал според мен, по скоро неправилният избор на персонажи ,като онова малкото и онова с големите. Също така намеците относно хомосексуализъм в този сериал са толкова сериозни ,че чак дразнят ,поне според мен де.Нещо по семпло тип BAKURETSU TENSHI ,според мен е вдига рейтинга на едно такова аниме.Уф пак заговорих глупости не ме слушайте днеска не ми е ден,цял ден не ми върви,и съм адски ядосан :о)
P.S. А иначе мримера с MECH-овете беше интересен,SCI FI-то е преобладаващия жанр , а и някога първите анимета които ги имаше все си бяха с роботи танкове мотоциклети и т.н. Може за това да съм изкривил представите.Довечера ще изгледам 10-ти на AIRMASTER и ако не е много тежък и онова малкото не реве много може и 11-ти :Р
BTW сега се сетих какво най не ми харесва в AIRMASTER,ами аз не си спомням червенокосата да е отнасяла повече от един тупаник в една битка,някакси е тъпо когато добрите са супер силни,битките тип SCRYED,са много по интересни поне за мен,и добрите и лошите печелят битки,важно е кой ще спечели войната.