hahahahha razbiva6 me napravo....naruto dedo na kakashi ahahahahah izrodi ste be ei....
samo Gaara i Naruto imat demon4eta v sebe si....tva vodi do Akatsukito
podseti me molq te kvo to4no e 100% verno spored mene 6toto zabravih...a ne mi se 4ete otnovo....
abe Orochimaru spored mene ima o6te kakvo da pokaje otkum jitsuta ama ne znam kolko 6te da sa silni...nai-mnogo da izkara i toi nekuv seal na vrata si koito e nai nai-imbata i pak da go prebiqt ama ni6to...
Za Obito tva e moe mnenie mnogo qsno 4e nema vsi4ki da gi kefi....i e napulno veroqtno tretiqt uchiha da si e nekuv neznaen bradat ot6elnik,koito balu6ki e slqp po rojdenie i nekak si ne moje da si polzva ultimata

))))) ama za tva e nau4il 300 drugi....
ta setih se za edno ot 100% ne6ta koito sa verni spored mene i tui kato poiska kazvam go pa posle me psuvaite i triite temata i pro4ie-Orochimaru e biv6 Akatsuki i se e mahnal ot grupata zaradi itachy(ne znam to4nata pri4ina) koito e edinstveniq koito ne e mogul da bie v bitka tip 1v1...za tova i iska teloto na Sasuke ...a kakto se razbra predi nai-dobriqt variant za Itachy sre6tu Jiraiya e da umrat i dvamata, sledovatelno Itachy ne moje da ubie Jiraiya,sledovatelno Jiraiya e po-silen ot Orochimaru.....
I edna zabelejka-Orochimaru moje da vi izglejda kirliv i tup boec no az smqtam 4e e dosta silen-v poslednata bitka toi ne moje6e da si pravi umeniqta zaradi leko kirqsalite mu ruce i se bi sre6tu drugite 2 sannina ...e koito i da e bi bil prebit v takiva obstoqtelstva taka 4e....