Таакаа часът е 12:47 за втори път анимето което решавам да гледам бъде изтрито точно като се наглася да го гледам, след половин час борене с dc++ hub-a не можах да намеря нито един user с аниме камо ли с нещо ценно, отегчен си се връткам на стола.

Изведнъж се сещам че преди да си пусна поредното аниме с което да се стресирам, ще е най-добре вече да напиша една две думи за себе си в една темичка
Истинското ми име е Стефан на 18г от София, и Fondation страшно много си го харесвам идва от Foundation(фондация) само че тва "u" там не ме кефи и за разнообразие реших да е Fondation на други места може да ме срещнете под wi-flip-ff = World Industries - Flip - Free Foundation. World Industries e фирма чиято главна дейност е производството на продукти за skateboarding surfing и т.н. екстремни спортове(от време на време и аз покарвам малко skate ама само по underground места

).
Anime Manga и Comics са ми страст още от много малък дори от както съм се запалил постоянно рисувам (от 1 към 4 страница върви и прогресът - зле към по-малко зле:P ) героите и позите сам си ги измислям копирането ме дразни.
По аниметата съм луд направо като седна и няма ставане преди време си направид dbz маратон 276 серии с помощта на vegetto една седмица някаде от сутрин до вечер watching

отслабнах с няколко килиграма поради факта че не съм ял изобщо просто не ставах от компа. Същото беше и с Naruto

Добре че сега напоследък не съм се захващал с някое толкова грамадно, кум 20тина eps. е идеално 13-перфектно, за някои има такива които не съм искал да свършват.
Любими анимета са ми Akira, Lain, Samurai Champloo, Elfen Lied, Vampire Hunter D, Bastard, Berserk, Naruto, DBZ, Street Fighter 2/Alpha и т.н. и т.н. страшно много са почти не съм попадал на нещо което да не ми хареса. Любим жанр ми е Dementia:Animes that have mind-twisting plots. According to wahaha, "When watching this anime, you'll quickly assume that either you or the storywriter are mad." За MANGA най-много ме кефи BERSERK чел съм я от сутрин до вечер без спиране дори си слушах soundtrack-a от анимето докато чета
Айде стига толкова че вече половин час пиша простотии дано не ви е дотегнало от четене на глупости. За тези на които им е страшно любопитно как изглеждам -> а и забравих иначе слушам доста стилове(new jazz, ska, ambient, chill, etno, DUB, industrial, goa, trans, tech i t.n.)
Еми тва е ако има нещо питайте