Ne znam za6to ima6 takova gadno otno6enie kum astrolgiqta!!!Bravo,4e em razni6ti!Kozirog li si?Imame 3 puti da poznaem ,right?Ili telec?Az si davam dvete predpolojeniq..Opreelno ima6 ne6to lidersko v teb=>ascendentyt ili zodiqta ti?
[/quote]
Цитат:
Samo trqbva da hvane6 vryzkata:)Pak ima nelogi4ni ne6ta i horata ot nqkoq zodiq sa super razli4ni,no ako znae6 zodiite na mn hora i kato gi gleda6 kak se dyrjat ,ot kakvo se interesuvat,nqma na4in da ne zabeleji6
Пълен bullshit.
Tva,4e ti go misli6 za takova izob6to ne ozna4ava ,4e e !Koe mu e glupavoto?Vsu6tnost ti ima li ne6to keto da go s4ita6 za istina?Hristiqnstvoto--bullshit.Zodiite--bullshit..Okei-Kakvo ne e bullshit?Linda Gudman 6arlatanka li e?
A tva za spisaniqta--kazvam e glupost,za6toto tqh si gi pi6at kakto si iskat!Az da ne sum kazala,4e vsi4ki razbirat ot astrolgiq?Az izob6to ne zna ni6to,prosto se interysvam ot zodii,no ima hora,koito sum sigyrna,4e mogat da kajat mn ne6ta ,koito da sa verni.A vyv vestnici i spisaniq...--prosto vednuj nqkoi mi podhvurli kak g pi6at i zatova ne vqrvam...
However--kartite Taro-nikoga ne sum se zanimavala,no te pokazvat mn ne6ta,stiga da moje6 da gi tulkuva6!I to4no te ne sa gluposti.Glupavo e da ne obry6ta6 vnimanie na vsi4ko.Ne 4e trqbva da si tolkova keen on vsi4ko transcendentno i tn,no puk suvsem da ne obry6ta6 vnimanie