Я сега да видим кой какво казва и какво има предвид :Първа част
Какво казват мъжете и какво имат предвид:
"Почини си, скъпа , много работиш" означава "не чувам мача заради прахосмукачката"
"Отивам на риба" означава "писна ми и се махам да се напия на спокойствие и да вися с пръта край реката с приятели , докато рибата се наплува на воля"
"да ти помогна ли с вечерята" означава "Защо по дяволите вечерята още не е сложена?"
"Липсваш ми" означава "Няма кой да ме изпере и издлади ,а тоалетната хартия свърши"
"Филмът е много хубав" означава "има огнестрелно оръжие, тупаници, бързи коли и мадами"
"Не сме се изгубили , знам точно къде сме" означава "Никой повече няма да ни види живи "
"Не вярвам в материалното благополучие" означава "Беден съм ,нямам нищо"
"Слушам те ,скъпа ,просто мисля за някои неща" означава "Чудя се дали оная блондинка носи сутиен"
"Това е женска работа" означава "Мързи ме и нямам понятие как се върши това"
"Какво има сега?" означава "Каква тъпа ,самопричинена психическа травма те тормози пак?"
"Просто си помислих за теб и ти донесох тези рози" означава "Сгазих лука и те подготвям за новината"
"Изглеждаш страхотно" означава " Спри да мериш всички тези рокли, умирам от глад и отегчение"
"Много мислих, но няма да можем да продължим" означава "Не си толкова привлекателна колкото когато бях пиян"
"Мисля че трябва да си останем само приятели" означава "Ти си адски грозна и не ставаш"
"Не мога да го намеря" означава "Не ми падна само в ръцете"
"Ти си единственото момиче което съм обичал" означава " Ти си единствената която се нави и не ме заряза "
"Гляден съм " означава " Приготви ми нещо за ядене"
"Много помагам в къщи" означава "Веднъж пуснах мръсен парцал в коша за пране"
"Обичаш ли ме?" означава "Направих една простотия и може да научиш"
"Наистина ли ме обичаш?" означава "Направих една простотия и рано или късно ще научиш"
"Много ли ме обичаш" означава "Направих простотия и скоро някой ще ти каже"
"Изглеждаш ми малко напрегната, дах да те разтрия" означава "Докога ще се мотаем ,да почваме да правим секс"
Излиза ,че нашия пол сме пълни гадове а ?