Ami igral sam da qka e igrata tam Terry nali e s nov obraz,koito go prilagat v KOF 2003, a sashto i na avatara mi .Be s fighter igrite osobeno na SNK sam zapoznat s 99% ot tqh.To Garou se vodi nai-novoto fatal fury

,tam samo Terry e osnatal kato obraz no e promenen kato vanshen vid i sashto mu lipstvat rising tackle(anti vazdushnata ataka),koeto ne mi haresva hi4 4e i v KOF 2003 e pak bez neq i sa go osrali leko,nishto 4e novata mu golqma magiq vav KOF 2003 e dosta efektna ,no go nqma problqsaka i sashtevremenno spasqvaneto ot udari,Terry sashto e leko po baven i ska4a vav 2003 na po nisko golemi nedostataci.dano za napred da go opravqt pone

.pak ina4e Garou e qka ima dosta sveji ideii i obrazi kato sa razviti istoriite kakto kaza za sinovete na Kim,Rock Howard,koito se pada sin na Geese(moi badesht lubimec N=2) i badesh geroi v KOF(toi u4astva i v KOF 2002 ako ste zabelqzali kato lapeto v ednoto biene na Terry Bogard).Be dosta sam zariben po tiq igri i sam dosta dobar

.No v posledno vreme me e qd 4e ne izlizat novi ili po to4no
KOF Neowave ne izliza za PC

,nadqvam se nqkoi den da stane kakto izleze GG XX tai i teq novite KOF deto she sa za v badeshte da izlizat za PC 4e ina4e samo za PLaystation 2 ne e rabota nqma de da gi igraq ,a to i Neowave she izliza na 25 uni muslq za PS 2,da vidim koga she izleze za PC.