Вчера гледах първите 4 епизода на този Ñ?ериал (доÑ?ега толкова Ñ?а излезли на DVD-Rip-ове) и направо ми падна ченето! Тотално Ñ?ъм шокиран от краÑ?отата на анимациÑ?та и гениалноÑ?тта на замиÑ?ъла! Без да преувеличавам не знам как е нататък, но това е най-доброто начало, което нÑ?кога Ñ?ъм виждал! Интригуваща изключително зарибÑ?ваща комбинациÑ? от различни жанрове, Ñ?трахотно развитие на героите, оригинални адÑ?ки забавни майтапи... И *О БОЖЕ* - анимациÑ?та! Това без каквито и да е Ñ?ъмнениÑ? е най-краÑ?ивиÑ? аниме Ñ?ериал, който Ñ?ъм виждал. Ð?бÑ?олютно невероÑ?тни фонове, прекраÑ?ен дизайн на героите и бойните машини, неповторим подбор на цветове... Ð’Ñ?ъщноÑ?Ñ‚ много малко Ñ?а дори пълнометражните анимете, които могат да Ñ?тъпÑ?Ñ‚ на малкиÑ? пръÑ?Ñ‚ на вÑ?ичкото това eye candy! Към вÑ?ичко това трÑ?бва да Ñ?е прибавÑ?Ñ‚ Ñ?трахотното озвучаване на перÑ?онажите (включително и английÑ?ката верÑ?иÑ?, за моÑ? голÑ?ма изненада!) и чудеÑ?ната музика, коÑ?то може да не изглежда много подходÑ?ща за отделно Ñ?лушане, но върши идеална работа като фон на дейÑ?твието.
п.п. За малко да забравÑ?! УчаÑ?тието на Шинджи the pantsu thief направо ме разби от кеф!
п.п.п.
"What are these?"
"Things most Japanese high school students probably have. I gathered them from all over the submarine."
"Is that right? What's this?"
"A condom."
"I know that, but why would high school students need such a thing?"
"Hey, don't pretend to be so innocent, you dirty old man!"
"What are you talking about? I've used it before."
"Wow!"
"If you don't have a water bottle in the jungle, you can use this. It can hold a liter of water."