Уфффф бе явно тази тема нататъка отива ма поне да напиша нещо преди някой да вземе, че я заключи.
Братовчедка ми живее повече от 10 години в щатите и не ми се е оплакала нито веднъж, че видиш ли американците били тъпи и психопати и т.н. Един колега от курса е учил там една година и само са се разхождали наляво-надясно из щатите и той само положителни работи ми е разказвал. Аз самия преди години стоях страшно много време по американски форуми за аниме (много преди тук някой да се сети да направи форум) и съм се запознал със страшно много американци. Нито един от тях не ми се е сторил по-тъп от българин. То че има тъпи американци има. Тъпи хора има навсякъде. Това че повечето американци са свикнали с разкоша и това е ясно. И българите да живеехме така и ние щяхме повече или по-малко да забравим как да си поправим кранчето на мивката. Откъде са се пръкнали тези истории с прословутата глупост на американците не ми е ясно. Предполагам че защото всеки ги гледа и в момента, в който направят нещо глупаво казват : "Ето видяхте ли! Американците са много тъпи". Истината е че няма народ, който да няма недостатъци. Включително японците. И вместо само да ги сочим колко са тъпи американците не е ли време да се стегнем и да си оправим нашата държава?
Това нещо прозвуча като предизборна реч, но много се надявам да не съм раздразнил никого с това