Бай-Гоку, що не си поопрашиш малко правописа?
нашия даскал по информатика беше луд, дам.. но и печен. уроците му протичаха по следния начин" вий знаете ли го Бил Гейтс, най-богатия чорбаджия, а?", след което започваше да ни обяснява как компютъра е един сандък, в който са наблъскани сума ти чаркове, които поради една случайност работят, за да можем ние да видим що е туй компютър и има ли почва у нас. (тогава бяхме с разни антики - правец 286, най-мощния беше една 386-ца...). веднъж влизаме в час, но един нещо го издразни, и от там като пръсна с едно шише вода към него, опръска половината компютри, та 2 часа си седяхме без да правим нищо, за да съхнат... най-весело ставаше като почваше да ни изпитва - хваща един и го пита: абе, я кажи са какво има в компютъра? и оня почва да суче "амиииии... има сандък.... " (мълчание) хубу де, кво има в тоя сандък? (мълчание) - абре идиот, аз к'во ви разправям цял срок на вас а? 4 думи не можахте да запомните?!?! я ходи да фърлиш кошчето, че поне нещо полезно да си свършил за днес...
голям майтап стана, като бях направил една директория под ДОС, наречена "мазник", но я бях написал с точка, която при показване на съдържанието не се изписва. и седим си ние в час по математика, по едно време влиза даскала и реве на вратата :"да дойдеш да си изтриеш всички мазници и простотии по компютъра, че незнам к'во ше те правя!!!". класната се спича "ама какво е станало", аз викам ее, спокойно бе гусине, е ся ше го оправим, отидох, изтрих всичко, и даскала вика "абе ше стане нещо от тебе..." хахаха
аа да, на тоз даскал му викахме Ицо Монитора

и той като разбра как му викаме беше много разочарован....
въпреки всичко, сега когато мина през даскалото втората ми работа след като видя класната е да отида до кабинета по информатика и да си полафим с даскала