Привет!
Хмм май се почва с името в такива ситуации. Та кръстили са ме Йелена (да да – правилно четете Й + елена, вече имам изкривяване и си казвам така името, че има доста хора дето не зацепват като го чуят). И не поради липса на оригиналност съм с истинското си име във форума, но лично аз имам много голям проблем с помненето на имена и ако се наложи да запомням и имена и прякори на един човек... просто няма да ви говор, защото няма да знам как да се обърна към вас. Та все едно (това беше лирическо отклонение).
Родих се миналия век през есента (и по-точна 20.10.`87). Имам брат близнак, но аз съм по-голяма с 5 мин (тва пък от къде ми хрумна да го кажа).
Ми за аниме и манга ще кажа, че съм още в начален стадии на развитие. Но все пак имам малък принос към разпространението на мангата на роден език – демек преведох (не много прекрасно)
Btw споменах ли, че съм полу-сръбкиня... май не - ми ето – казвам го, но българския ми не е много лош ^__^
Обичам да чета (включително и детски книжки – btw някой да е чувал за Роалд Дал), да ям сладолед

, да гледам филми – колкото е по-неизвестни толкова по-интересни ^^ (е зависи де май преувеличих), да се семя, да спя (и да сънувам), да мързелувам, да се мотам из пространствата, да се шегувам, да радвам другите, да слушам музика, чужди историики (но не и уроците по физика и Паскал – който не го знае тоя “свръх интересен” език за програмиране - да се радва – нищо не е изпуснал). Обичам езиците (макар че не ми се отдават лесно), синьото, оригиналността (или се казваше нестандартността... хммм май са две различни думи), изненадите (приятните де) и тем подобни работи. ^__^
Колекционирам си рождени дни, хубави спомени и безполезни неща, дето заемат място не само в паметта ми.
Какво още... а да ...
@ Sayane не съм убивала човек, но ако настояваш можеш да си първия в списъка.
Айде като за начало туй, пък ако има мераклии, че издам още за моята интригуваща личност.
П.П. Btw името ми значи "слънчева светлина"... а какви други има....а да неонови