Абре хора,нокога не сам твурдял,че само хората еволюират!Кайто ме е разбрал така-не ме е разбрал никак.Но както и да е.Първо-еволюцията създава по-СЪВЪРШЕНИ видове,нали така.Един такъв вид е несъмнено на ПО-ВИСОКО ментално,мисловно,рационално, духовно и каквото щете там.
Колкото до интелигентността и агресивността-мисля че ема леко разминаване във възприятията.Казах,че колкото по-развит(еволюирал)е един организъм(мислещ!!!)толкова по-пацифистично би бил настроен той.Какво толкова сложно за асимилиране има тук?????
Както и да е.Та какво всущност е евол'цията,че нещо ми се водят безсмислени спорове?Възходящо развитие на организмите с цел тяхното адаптиране кум околната среда,но и тяхното РАЗВИТИЕ на всяко едно ниво!На ВСЯКО ЕДНО!!!!!Но може и това да е безсмислица/Както казва един литературен герой-"Вярваите на никого от нас!"
А темата за йивотните просто мисля да я пропусна,защото ми се струва не само абсурдна,а и направо нелепа.
Какво са животните-рационално мислещи същества,способни да се организират в общества,да създават свои собствени поселища,да организират прехраната си,да правят планове за бъдещето си.....
Това ли са тъй-прословутите животни?Зайците откога не са животни?Това май някъде съм го пропуснал.А,Сенин или по-скоро да ти казваме Дарвин?
А,и да се вурна за момент на темата за еволюцията-не си спомням да съм казвал,цхе зайците или който и да било друг несхтастен организъм се е пръкал от нищото.Както и да е.Това май цхе ще да е поредното недоразумение.
Колкото до писането на кирилица-сорръ,ама аз сам нагло копеле и нарочно ще пиша на латиница.Да ме прощавате,ama ako iskate mu kajete nedostatuchna evoliuciq.
Tuk,kato zavurshek se izkushavam da citiram edno stihotvorenie na botev i po-konkretno-poslednite mu dva stiha.No ostavqm na vas,inteligenti,da si gi prochetete.Taka mojete vse pak i s neshto drugo da se obogatite.Stihotvorenieto se kazva "V mehanata".Poslednite dva stiha.
Shte zavursha s citat-"Gospodi,pomogni im,zashtoto te ne znaq kakvo pravqt."
May God be with thee