Гледам дата си на регисрация,гледам си мненията и си мисля - "...е хубу де.То ясно,че съм от тия дето предпочитат да четат вместо да пишат,ама за почти две години в тоя форум да не съм се представил на хората.....бива ли такова нещо!

"
Та да почна,както си му е реда.Казвам се Мартин,живея в София,в `Люлин Таун`

,на 14 години съм,тая година кандидатствах и ще се подвизавам във Френската гимназия.Друго,друго....слушам ъЪъ...музика...метъл най-вече,в последно време само Хеви и Неометъл...Аниме гледам от много малък.До скоро си мислех,че `Конникът и звездните шерифи` и `Волтрон` са първите ми неосъзнати стъпки в японската анимация,но покрай вървящото в момента сериалче по Диема 2,а именно `Тайнствените златни градове` си поприпомних,че с кеф съм го зяпал заедно със `Сладката Канди` по Ефир 2 на времето.

Като изкючим италиянските,френските,немските и полските кабеларки и разните пиратски видео касети,същинските ми стъпки в анимето бяха през зимата на 2003,когато си прекарах нет и като невидял минавах през НГЕвангелион,Нелсинг,ФМП и т.н.......хм май се поувлякох малко с това отклонение за първите ми стъпки в анимето

,whatever.....
Още нещо за мен...ами имам доста променливо настроение,което установих,че е в резултат от често налягащата ме скука,но тва е от пубертета
Еми,това е .....тук всички хорица са супер приятни и...абе въобще атмосферата на форума е страхотна...а да имам гадния навик с многоточията
Айде стига толкоз от мене.
Have fun!