Здравейте, като всички се представят тук, хайде и аз

. На 24 години съм (ужас, тук всички са по-малки от мен, направо ме е срам, но какво да се прави, този сайт взе, че много ми хареса). Съвсем наскоро се регистрирах и думи нямам да ви кажа колко се радвам, че мога да си говоря с други хора от България за анимета и да си разменяме фенарт. Досега поствах само на чужди форуми, но не е същото. Иначе съм от София, рисувам от малка и винаги съм харесвала анимационните филми, но само преди 1-2 години открих японските анимета (голям пропуск, трябвало е по-рано, но сега наваксвам). Любимите ми са Hellsing, Cowboy Bebop, Wolfs Rain, Naruto, Trigun, Getbackers и да не забравяме едно от най-великите - Rurouni Kenshin. Най-смешнитите серии от тези анимета мисля, че са серията от Наруто, където тримата се опитват да видят какво има под маската на Какаши и серията от Getbackers с Генджи в болницата. Най-тъжната серия според мен е пред-пред-последната на Тригун. Честно си признавам, че се разплаках. Опа, май трябваше да се представям, не да обсъждам анимета. Но не се сещам какво друго да кажа. Много ще се радвам да науча повече и за вас, тъй като на човек винаги са му нужни нови приятели, а моито повечето избягаха в чужбина

. Сега ще прочета и другите какво са писали. До скоро!
P.S. Малко пояснение: виждам, че тук има регистрирана друга Felina и много се извинявам, че се регистрирах почти със същото име, но понеже така съм се подписвала на стари рисунки, ще стане объркване като си ги поствам и тук, затова реших името да си остане така. Сори пак.
А ако на някой му се гледат всичките ми рисунки накуп, по принцип ги слагам тук , обаче много рядко сес сещам да го ъпдейтвам този сайт, първо поствам рисунките тук във форума