maya_slash, mersi !!! Pocvam da gi risuvam, imaite malko turpenie... a tvoyat avatar otkude e, moje da mi pomogne, ako ima oshte takiva kartinki...
Insomnia, hubavi sa, nai mi haresaha Itachi, Gaara i "real life" portreta na Naruto.
SilverBot, tova s Kakashi me razbi

az se sheguvah predi, no ako nyakoi nameri narisuvan Кakashi sus sexy no jitzu neka go postne, samo kato si go predstavya mi stava smeshno..oh, sega pochnah da si mislya i drugite geroi (ot mujki rod) kak biha izglejdali...Zabuza naprimer (lele, koshmar) ili Sasuke (e, toi shte e sladuk), vsushnost eto koi stavat za sexy no jitzu i koi ne stavat spored men:
Stavat: Naruto (estestveno), Sasuke, Itachi, Neji, Dan (gadjeto na Tzunade), Haku (na nego dori ne mu e nujno jitzu), Kotetsu i Izumo (tezi dvamata sa mi mnogo interesni, zashto nyamat po-golyama rolya?), Orochimaru, Kabuto, Kimimaro, Genma i... Iruka (dobre de, stava, priznavam, no na men mi e simpatichen kakto si e sega)
Stavat, no shte izglejdat dosta stranno: Ebisu (nali mu e golyam pochitatel na tova jitzu), Hayate, Kakashi, vsichki Hokage-ta bez Tretia, Jiraiya, Gaara, Konohamaru (nego go znaem veche kak bi izglejdal), Mizuki, Sakon, Lee, Asuma
Ne stavat: Kisame (e, toi nai ne stava!), Choji, Shino, Kiba, povecheto Jounins, Sound, Rain & Sand nidjas, Gato, Zabuza, Tretia, Kankuro, Maito Gai, Morino Ibiki