Аз като гледам нещо на компютъра, гледам да е в малките часове, че тогава майка ми спи и няма никаква вероятност някой да ми хлопа - тропа на главата. Иначе, аз вече не помня дали съм обяснявал на майка ми за разликата между anime - то и обикновената анимация. Може и да не ми се е налагало, понеже моите никога не са имали нищо против детските работи. Майка ми ако някой път види, че гледам аниме и вмята нещо от сорта на "тая кога ще почне да се съблича?". Баща ми сигурно много би си паднал по anime, ама ний кажи - речи не живеем заедно, такаче съм нямал никаква възможност да му покажа нещо. Колкото до приятелите ми, моя най - добър приятел, се кефи на anime - то, без да е фен. Ама той по принцип си е голям фен на японската култура като цяло. Даже му давах да гледа Eva - та, и той понеже не го чатка много, много английския и ме караше след това да му разправям какво е станало всъщност

. По така настоятелно съм се опитвал да зарибя само едно момиче. Тя по принцип си пада по анимации и комиски, рисува, има си акъл в главата, обича разни такива freaken mind историйки и си викам, че е направо идеална за вербуване. Давам и аз Eva-та, обаче след това като я питах как е, тя вика: "ами аз не изгледах и първия епизод, много са ми грозни, не ги обичам такива". След това я пробвах с "Video Girl Ai" и тя вика едно такова безразлично "Бива" и до там ми бяха опитите! Другите ми приятели не съм ги пробвал, понеже ги знам че няма да клъвнат. Само за един имам съмнения, ама той си няма компютър човека. Иначе ме знаят че гледам anime, ама нито се интересуват, нито някога са ме базикали за това! Приятелката ми пък като ме пита какво съм правил през деня и аз като и кажа че съм гледал anime, или че съм цъкал на компютъра и тя вика "Ооо, ще вземеш да затъпееш от тези работи"! Като цяло, моите хобита са тема тъбу в наще отношения. Опитвал съм се да и обясня, ама тя просто не може да бъде обедена в нищо. К'вото тя си знае и толкоз!