Такам, аниме утрепете ме ако помня от кога гледам. Не, не е толкова отдавна, просто вече забравих, и за това обикновенно казвам, че от околко 1-2-3 години ^___^' Иначе нашите са изключително незаинтересовани, а и рядко имат време да правят каквото и да е, камо ли пък да седнат да гледат аниме с мен. Иначе са достатъчно образовани кое какво е и как е в анимето и мангата, та проблеми с неразбиране нямам.
Съучениците ми. Ами, ние сме 25 човека клас, 5 момчета, а останалото са изрусени, наконтени и малоумни мърди, та ха познайте. От момчетата всичко на всичко има един, дето под аниме(манга) разбира хентай, а другите са незаинтересовани.
Нашите никога не са реагирали кой знае колко учудващо докато гледам аниме. Обикновенно реакцийте представляват следното:
Баща ми: "Няма ли да лягащ да спи ве, гледай колко часа стана"(обикновенно гледам вечер, а и през деня нашите рядко са си вкъщи)
Майка ми: "Калине, лягай си."(същата причина)
Сестра ми: "Мамоооо, Калин пак не ми дава влизам в стаята" (сестра ми е на 10, винаги се лепва да зяпа, без значение дали гледам аниме иили играя на нещо, нищо че абсолютно нищичко не разбира)
Та така седят нещата. Нямам и особенно желание да се хабя да обяснявам на хората кое какво е. На нашите им стига, че като кажа, че ще се събираме унас да гледаме аниме поне знаят какво всъшност ще правим.
|