По магистралата с бясна скорост се носи един червен камион. Дори рева на двигателя не може да заглуши яката жица, която се носи от кабината на високи децибели. Ръчна спирачка, свирене на гуми, дим и пушилка, черни ивици по нагорещения асфалт...
Трасформиране
И
Optimus се завръща, в целия си блясък.
--Казах ви, че ще се върна
Какво правите, гадове недни? Защо забатачвате темичката?!
Оставям ви за малко без надзор и какво - обсъждате анимета! Тва да не вие аниме-форум?!? Ъъъъ, може и да е... както и да е, да караме по същество.
Въпреки набезите на девойките по междуградските автобуси, аз съм си жив, здрав и все още необвързан
(тук пловдивските моми (и момите изобщо) пускат въздишка на облекчение)
Разочаровате ме, да му се не види! 3 страници откак ме няма, а вие не стига че почти не спорите, ами дори и картинки не слагате към постовете! Ей, а аз очаквах някой да ме замести, да капне малко масълце и да разръчка огъня, да разпали искрата на спора...
Ай, сега имам малко работа - отивам да правя мъжки работи. Смятам да изляза с братчеда, дето ми е на гости, да си се отдадем на заслужена почивка (днес се изживявахме като дървари, от ония с брадвите, че да има за зимата като идем с кво да пълним печката - туй то, кат няма жени да ни топлят на едната печка...) да идем на ресторант, да си вземем бира, шкембе чорбица и мезе и да го отпънем на мъжки приказки. Пък ако след третата-четвъртата бира се присламчат към нас някакви моми...
Като се върна очаквам да ме зарадвате!
Малко храна за размидъл:
От женското съсловие очаквам дефиницията на "истинския мъж", както и тяхната представа за "истинската жена". Ъъъ... от мъжкото съсловие се очаква същото. После ще играем на "открийте разликите"