fan4battle, здрасти!
baby_booze, привет, ииии... Остава RULZZZZ!
За музиката - Всичко. На практика всичко. Друг е въпросът какво ми харесва. Като изключим П.И.Ф и Остава, мога да прибавя всичко българско и родно!

Не всичката българска музика съкс, а на мен просто ми прави кеф да я слушам. Освен това знам огромна част от песните на Хиподил и Черно Фередже, което само говори за себе си!

Чалга също слушам, то си е музичка за душата!

От там се хвърлям на другата крайност - грайнд! Бе мелез! И то музикален!

Сега се сещам и за H.I.M., въпреки че по едно време ми писнаха. Ретрото леко ме изнервя, но Рей Чарлз ми е от любимците! Класика слушам, щото ме отпуска, особено Бранденбургските концерти. Пяла съм в хор за народни песни, но народната музика ми харесва само като я пея АЗ!

Но като цяло нямам претенции към музиката - допада ми всичко с меланхолично-трагично звучене. (Като пример веднага ми идва на ум Touched на Vast!)
За аниме OST-овете - Ми от известно време насам си имам един постоянен плейлист, в който влизат музичките от Champloo, Bleach, Kyo, Basilisk, X TV, Trinity Blood, оупънинга на Отогизоуши... Истински ме "трогват"

началото и края на Тринитито, а като слушам ost-а на Кио се сещам за... хм... кървава баня?...
За мангата - Манга не чета - скучновата ми е. Пробвах се да прочета тая за Кеншин, но след близо час кьоравене я зарязах и оттогава не съм се и пробвала.
За зодията - Гордо мога да заявя, че съм зодия Овен! Родена съм на 18 април - само осем дена преди Чернобил да каже бум! и само два дена преди рожденната дата на Хитлер! Куул! Все съм си мислела, че има нещо съдбовно в тая работа!
За снимката - Сега се замислям, че имам купища снимки, но сред тях има много малко мои... Странна работа. Обичам да снимам, а не мене да ме снимат. То по принцип си падам много по фотографията и си го превърнах в хоби. Миналото лято прекарах в работа, за да си взема дигитално апаратче, и съм много горда!

Напълних доста дискове със снимки! Все пак мога да дам някаква бегла представа за скромната си личност. Нали знаете онзи лаф за "метър на декар"? Е, при мене вАжи с пълна сила - 1.57-8 сантима на 57-8 кила.

И непременно съм със зачервени бузи (въпреки че съм си мургавка и не би трябвало да личат

), щото съм адски срамежлива!