айде и аз да се намеся в темата. тъй като бях навикан от няколко юзъра за излишно изтъкване на новопридобитите ми права, обявен за сухар, и т.н., рекох много-много да не се намесвам вече, че да видим к'во аджеба ще стане. еми стана - негативното отношение се пренесе към другите. мародерирането на форум е нещо, което се изшлайфва (баси думата написах) с времето, да речем че сме зелени и т.н.
AlDim не е променял начина си на мародериране към по-лош от преди, а просто се появиха хора, търсещи си емиции от дрязги с другите хора, което пък доведе до обтягане на отношенията. някой задавал ли си е въпроса защо няма такива бесни разправии в другите раздели? там също всеки може да пише. ще ви кажа - просто някой като посещава по няколко форума на ден, и то все големи, като от рода на дата.бг, уъркшоп, и другите там не ми се изброява, го прихваща един маниер на писане, който е възприет в тях. влизайки в Аниме.лудост той неусетно продължава така. няма лошо ще кажете, и то наистина няма лошо, до момента в който се прекали, както стана от лятото насам. (сещам се за една метафора: "ако единден си пил бира в работата това не значи, че всеки ден може да пиеш!" ). и разбира се прекалено засиленото чувство за собствена справедливост на някои хора - "ама как така ще ми заключват темата бе! к'во кат е спам, к'во като има още 3 такива?!?!", еми ей такова - катинарче. за 2 години форума се промени доста, и напоследък въобще не е към добро. опитвам се да си отговоря на въпроса защо така стана, но чист издържан отговор все още нямам. Просто искам да помоля всички за едно по-спокойно и разбиращо отношение, да помислят преди да скачат на флейм, да си зададат въпроса "ама чакай малко, има ли смисъл?". това е. благодаря за вниманието.
_________________ "И кенеф да е, на по-скъпия ше седна!"© Chainsaw gypsies from hell!
|