вапроса не е в това което е ставало - се пак говорим за това, че се е случило нещо, което го е имало на тракер-а да се появи в арената - аз лично не мога да обвинявам и имам само лог на torrents.animes-bg.com и се пак вие ползвате един user дето upload-ва и да не нзам IP-ата на всички от отбор аниме пък и дирекно не може да се прави проверка, но просто на някого е направило впечатление, че е имало такова нещо... пък и е хубава да се интересувате малко повече от това какво има качено из българските сървар-и и т.н. например това Monstars го качвате на арената, а ние дето качвахме на датаком имаме по-голямата чат от тези епизоди(37ep.) още нещо съмнявам се, че сте си теглили Bleach, Tsubasa Chronicle, Naruto и там какво качвате от чуждото при положение, че тези неща ги има качени по българските фрее-та или по-голяма част от епизодите преди да прецака uploada навсякъде и какво теглите си ги от българското и после си пишето, че вие сте ги теглили, а ако сте ги теглили от чуждото - ми какво да кажа балъци

пък казвате, че не искате да доблирата нещата на българските съравати, но преди сега незнам как седят нещатата с бол.бг Vegetto качваше всичките епизоди там, на Bleach може да намериш по-голямата част от епизодите също по фрее-тата някой си беше играл и беше дал линковете за тях
затова мисля, че няма смисъл да се държиш толкова грубо
дори само един епизод да е имало, който сте го дръпнали от peeringa, а си преписвате заслуги за непосилната задача да теглите от чуждото си заслужавате всичките упреци до тук-а
пък щом се отнася до авторското право вие нямате никакво право да изисквате какво и да е. просто искаме при положение, че епизод или каквото и да е приположени, че не е дръпнато от международното да се каже така и така "той" помогна за намирането на това аниме - се шак има голям смисъл 10 човека да теглят от чуждото при положение, че може и само 1

просто вие в арената сте едно затворено общесто и не контактувате с никого - нормално е да ви обвиняваме когато не сте предоставили информация за това което правите - едно да 10-20-30 фена дето сте сабрали и друго е стотици хора дето са теглили от торрентите още преди в българия да се знае какво е това и идеята за торренти в бг е изглеждало глупаво
просто не се затварайте - не че има вазможност при положение, че регистрацията е платена при вас вече...