Хм, първо искам да се извиня, може би звуча като гадна хейтърка, ама след няколко години джейрок, и вие ще видите, че има много повече хора от Мияви, Dir en grey и прочие, които имат адски много талант.
А сега по темата (?).
Смешното е да ти кажа, много от фенките ми хич не харесват гласа му. Но поне, за ралзика от фенките на Dir en grey, си признават (ония и с пръчка да ги ръчкат, няма да признаят, че Dir en grey не са най- великата група на света и си имат своите си лоши страни).
Колкото до мнението ти... така е, наистина се създава една визия- някои я харесват, на други (като мене) не им е баш по вкуса. Но наистина, ако всички мислехме еднакво, щеше да е яко тъпо.

Така че тъмбс ъп.
А снимката... произнавам, адски сладурска е. Има едни такива снимки дето точно като от манга излезли, имат адски приятна атмосфера.
Коооооооооолкото до DlQ... изпускаш да ти кажа, доста са добри. А като стана въпрос за грима и кожата и всичко такова, не мисля, че това е най- важното. Ето за пример , не искам да ги коментирам на какво приличат (пак лично мнение, на мен лично адски много ми харесват такъв тип момчета, ама това си е просто моят изкривен мозък), но песните им са страшни (препоръчвам ги), вокала им има СТРАШЕН глас (много добър, един от малкото вокалисти напоследък с добри гласови данни) и външният им вид, дори да не ми се нравеше, пак нямаше да ми пречи да ги слушам.