@NewBE , Chrno Crusade, наистина много хубаво аниме, но не мисля, че ще намерип нещо "като" него. След Чроното изгледах 3-те сезона Слейърс и бавно преминах към фентази, предлагам ти и ти да направиш същото.
Който тъпси, намира.
Е да потърся и аз, за пореден път.
Систематизирано и ясно ,not like me, но какво да се прави трябва да изгледам Каубой Бибоп колкото се може по-бързо иначе иначе Бибоп-хейтърите и Бебоп-феновете АКА моите приятели, ще ме заколят, наблягам на Бебоп-феновете...
Задължителни изисквания :
Да прилича на : Slayers [Original, Next or Try], Record of Lodoss War.
Да не прилича на : Visions of Escaflone.
Както някои са се досетили, искам нещо с магии, дракони, а*е с други думи Dungeons & Dragons стил. Да няма мека и ако може хумора да отстъпва място на сериозна и, по възможност, увлекателна история. Малко оригиналност няма да навреди.
Героите да не са емоционално и интелектуално усакатени както е в 80% от всички анимета. Ако героите се променят дори и малко с течение на времето, няма да е в минус.
Да се избягват фатални родниски връзки до 3-то коляно, т.е. лошият да е чичо, брат, баща или ... на някой от главните герои. Просто не обичам Дързост и Красота, не не ме яжте нямам нищо против многото фенове на този сериал.
Wanna-be изисквания :
По възможност стила на анимацията да клони повече към Record of Lodoss War отколкото към любимите ми Slayers.
Музиката да е на ниво, ако не на ниво то поне може да не е дебилистичен jpop, обожавам тази музика, но има песни, които... нямам думи за тях.
Да има повечко епизоди, колкото повече, толкова по-добре.
Last but not least... да не е DB.
Disclaimer : Всички грешки направени при писането на този текст, са нарочно допуснати със съдействието на The Coca-Cola Company Bulgaria с цел реклама.