Ъъъ...са ще попитам един гаден въпрос...ами още след първите 2-3 серии, като видите че анимето не ви харесва, що го гледате нататък?
Това не е ли някъква форма на мазохизъм?
The--Butcher, след като знаеш, че X-Tv е шоджо - а те често са фрашкани с точно с гейове и лигльовци (явно момичетата така си ги харесват), що не го заряза когато видя на къде отиват нещата.
Не съм гледал това аниме, не съм чел и мангата, но принципно, когато подхвана някое шоджо и видя, че се "геизири" или се изражда в някъква мъжемразка пропаганда - просто го захвърлям.
Gantz - къде видя гейове в него бе? (аз съм гледал само първия сезон и там нямаше) Имало потенцял за насилие, ама не бил реализиран...Хъм - Gantz е карикатура, гротеска, гавра със съвременното японско общество и най-вече с младежките среди. Не е екшън. Не разбирам защо търсиш в него нещо, което го няма.
Hellsing - всички фенове на това чудо сте ми много странни. Къде видяхте толкова много насилие, за което постоянно говорите. Да има екшън - но спецялно главния герой е такъв мързел и позьор, че ми трябват моне 2 серии за да се навие, да понабие някой. Най-интересното е, че точно той спада към категорията на героите, които могат да ступат на секундата главните гадняри, ама по сужетно/драматични причини си сдържат силите. Е, вярно не е гей, пич е, ам апозьорството му ме дразни.
Да беше споменал Спайк или Муген...
Пак ще попитам - като те кефят предимно екшъни, що си губиш времето с шоджо-педераски драми...то вярно че напоследък не излиат хубави екшъни (или не стигат до нас), ама зорлем да се мъчиш...