@front : RahXephon не е от същата фирма . RahXephon e правен от стуио BONES , а Evangelion от GAINAX
Плюс това , какво имаш предвид , "ако не си падаш по роботи" ?
Искаш да ми кажеш , че RahXephon и Еvangelion sa просто едни анимета за роботи ? Това не ти е някав плосък сериал Gundam , той е за фенове нa роботи например . Роботи , роботи , и сичко останало малко или много си е ебала мамата . RahXephon има толкова много неща в него , това че има един робот не го прави автоматично тъп mecha сериал . В него има толкова много различни чуства и взаимодействие на героите , които липсват в анимета които са изцяло драми или т.н.
Evangelion пък , както съм казвал много пъти , е просто една история за отношенията между един баща , и един син - с цялата им грозота и болка на места . Хидеаки Ано , режисьорът , е имал в детството си (или малко по-късно ) проблеми с баща си , затова това аниме е толкова лично , и има толкова наивно оптимистичен край . Така че , да кажеш "Ако не си падаш по роботи , не гледай" е . . . некоректно
@Meze : Прочети първо Love Hina мангата . Аз след нея гледах анимето , и бях страшно разочарован . Айде , обещал съм да го гледам все пак отново , така че ще замълча засега
Всъщност , най-доброто лечен ие ще е ева мангата . Ще видиш защо обичам NGE . Мангата е всичко , което не беше анимето , че и отгоре .
Аз като я бях качил , maniax дръпна ли всичко ? Знам че когато бях upload-нал, някои чаптъри от vol 4 и 5 бяха в плачевно състояние . Затова сега съм свалил на ново с перфектно качество

Айде , когато мога , ще кача и аз
Eто един нов и фреш клийн скан от мангата