OMG, it's Diru-dudes.

хахах, тоя клип кърти мивки и, колкото и да ги мразя в момента, винаги ще му се радвам. ::fangirl squeak:: И моля ви, кажете ми, че не съм единствената, която се смее, когато го гледа.
А ето и малко от мен...
ААА (чете са Triple A и е съкращение от Attack All Around) са най- новия проект на Avex. Музиката е смесица между поп/диско и, поне според мен, е много лека и приятна. Hellelujah е theme song на една дорама, която свърши преди около месец- Gachibaka! хех... как не ме бива в описването на такива неща просто... убийте ме, ама дори за живота си не бих могла да опиша това по- добре.
* Asian Kung-Fu Generation. Или както им викаме ние феновете- Ajikan. Мисля, че повечето от вас са запознати с тях, дори ако ще заради аниметата (признавам, и при мене всичко започна така...), затова много встъпителни думи за тях ще са излишни. Музиката е лек рок, примесен с пънк, или просто... Ajikan стил. Какво да кажа, вече започнаха да ги дават за пример, когато се опитват да опишат музиката на други групи. Е, не знам, пробвайте ги, ако не сте, няма да съжалите.
B'z са ми някаква изключителна слабост, обожавам ги е меко казано. И си мисля, че с годините просто стават все по и по- добри. За жалост нямам линк към любимия ми клип на B'z (Liar! Liar!), освен ако не ви се гледа (клипът, да си кажа, не е нищо особено, но песента е прекрасна...), но пък Shodo е прекрасна песен и ви препоръчвам да свалите клипа и да го гледате. Музиката... рок? Типичен рок са си. И не бъркайте рока с VK-a, B'z не ходят в къси гащета и не носят червило, за да впечатляват фенките (о, колко xейтърски звучеше това...).
DJ OZMA е проектът на вокалиста на Kishidan, но аз, която не харесвам Kishidan, очудващо се зарибих по тази песен. Има леко диско усещане и е определено много весела и зарибителна. Не е тежка песен, а е от типа на онези, които просто ви се иска да си тананикате... и тананикате... лала, хаха. Е, свалете, за да видите какво е. И ако, както мен, не харесвате Kishidan, не се бойте, песента може много даже да ви хареса.
Пак едни от моите лични любимци, които пак предполага сте чували. Страшна група, леко напомнят на blink 182, но са определено по- добри. Не, не съм расистка, хаха. ELLEGARDEN са забавни и луди, клипът на Space Sonic определено си заслужава, а песента е страшна. С онази хубава част, в която се пееше
Starship, go fuck the stars.... Ах, култово, култово. Както и да е, ако харесвате пънк музика, може и да ги пробвате, а?
Е, не знам, това е от мен за днес, скоро ще дойда с още една порция клипове. И коментарите са добре дошли, поне да знам, че има смисъл да пускам тези неща тук.
БТВ,
@Optimus, песента от
Super Robot Monkey Team Hyper Force GO! ( ::fangirly squeak again:: ) е на Polysics, но не знам коя точно е. Ще се поразровя и папката ми с техни песни и ще я кача, ако я намеря, оки?