front , представяш добра гледна точка , но тя е непълна и необхващаща всичко . Добър пример от страна на v0rbe .
Само да добавя , мисля че като идеи Evangelion и RahXephon са много интелигентни , и това че използват и други "мръсни" методи за привличане на публиката не ги прави по-лоши . Към всичко останало , защо да не се поглези и зрителя ? Естествено че има разни сапуни , всяка голяма страна има желание за масова консумация . Но както и в Hollywood , повечето за за масовият потребител бозички , но често и излизат велики ленти .
Набора от чуства викаш са стандартиризирани викаш , мм ? Е добре , аз не съм машина , на която като и кажат че едикояси е тъжна или весела , и аз автоматично ще заплача и ли да се засмея ? Свидетел съм на безброй сериали и филми , които имат невероятно плачевни драмички , сух и скучен хумор . Да са ми направили впечатление ? Не. Истинските анимета , тези които наистина МОГАТ да те накарат да
усетиш тея чуства с съществото си , понякакъв начин да те накарат да се замислиш за себе си и за околният свят . Такива сериали като Бибоп , Евангелион , RahXephon ,и много други , независимо че използват клиширани моменти , не смятам че може да се наречат плитки и т.н
И много добре те разбирам , заглавия веднага ми излизат в главата . Ей на , Green Green , I My Me , Outlaw Star , Onegai Twins , Full Metal Panic , Gundams , Vandread като се споменат и анимета като Наруто , HxH , и други шоунен , където набора от емоции indeed e стандартиризирани и еднообразни . Но имам чуството , че ти главно си гледал анимета правени по Hentai игри , и затова си стигнал до тези заключения
.hack//SIGN , Wolf's Rain , Noir , Serial Experiments Lain също ли попадат при твоите масови клишета , привличащи публиката с сексуални намеци , стандартиризини подходи и ниско качество ?
Не всичко е черно и бяло . При всяка роза има трън , и при всеки трън има роза ;] Това е