Eliks:
Ерм... не мисля, че ще е възможно

Просто не съм много по срещите. Имам лоши спомени.
diavola2003_f:
1. Слушам в момента предимно Nine Inch Nails, Chiasm, Chemical Brothers, The Crystal Method, Massive Attack, Darling Violetta, Fatboy Slim, Fear Factory, Tool, KoRn, Rush, A Perfect Circle, Incubus, Underworld, Prodigy, Kraftwerk, Orbital, Photek, Overseer, Graeme Revell и други.
2.Разбира се

Иначе къде е целия фън в анимето? За разлика от някои хора, които ми пречиха да мисля нормално аз не обичам
"лигави" анимета. Кавичките са като щипци за да не се нацапа мястото с лиги.
3. Хм... да видим. Обичам адски много гладката кожа на ханша на момичетата. Понякога не мога да откъсна очи от тях. Както и от устни. Това са нещата, които намирам за страшно красиви освен очите. Иначе неоррганични фетиши нямам.
4. Мда категория Б, не съм карал от 4 години. Иначе имам и категория ТкТ ( Верижен трактор ) макар да не ми я дадоха. В казармата карах 13 тона верижен БТР. Сериозно.
Броли:
Защото темата е отворена за въпроси и аз се отварям целия към вас. Ще ви кажа всичко и няма да премълча нищо. Обичам да съм честен.
Хитоми:
Може

Пробвал съм го и на нея и хареса. Но пък работата е такава, че макар секса да е нещо невероятно и в момента да ми липсва доста откривам, че ако не мисля само и единствено за това как се плъзвам навътре в горещите засмукващи женски дълбини и се разтапям докато слушам дишането мисля по-чисто. И по-начесто. Страхотна дилема е. Обожавам секса, но ми пречи да мисля хладнокръвно. Обикновено след като започна връзка ставам жадно животно. А това става досадно с времето за другия.
s2501:
Е тук вече съм съгласен напълно

2501 даде пример за едно от любимите ми неща особено напоследък ( хора отвратително е да пътуваш всеки ден на повече от 4-5 километра )
Оптимус:
Ерммм... ти какво оплакваш ли се? Искаш ли да ти покажа какво получава един фен на Толкин, когато чати с толкинистка?
Така, че шттт и да не съм чул мрънкане повече. Нямаш право да се оплакваш