Ммм просто ми се иска да опиша днескашния ден . Че не съм първия с кофти ден нито последния е ясно , ама все пак да си го кажа

. Ставам се*а , къпя се , правя си чай , пия си чая , съхна , обличам се и отивам да правя класната по математика за която съм се готвил 2 дни и като никога знам кво да правя . Сядам аз на първия чин зимам си задачите и още в първите 30 сек , дори не съм разгледал кво точно ми се е паднало решавам да прегледам тетрадката си за да освежаване на знанията . Оная овца ме вижа през трима човека които седят до бюрото и решава , че правя кой знае кво престъпление , което като никога не е така и ми заявява " ти прикючи с класната " , и ми шибва двойка . Ставам си излизам , влизам в следващия час и правя няква контролна по химия за която нищо не знам и 3 ще е късмет и доброта на госпожата . Прибирам се в къщи насъбрал достатачно пара да се зборя с бик и си почвам крушата . Бой бой бой бой бой , ръцете ми почват да здават пък и се поуспокоявам и решавам да и тегля един стопер за капак ( това е шут при който крака се дига згънат в коляното и се рита рязко чрез разгъване на коляното , като цяло няма сила и служи да си спечелиш време и разстояние , ако не си измислил кво друго да правиш . ) Та както и да е ритам аз , при което усещам няква болка която изобщо не съм очаквал да усетя . Гледам си възглавничката ( с която по принцип се рита при този шут ) кърви от една солидно дълбока дупка , която на всичкото отгоре е и доволно разпрана настрани , викам си wtf , гледам крушата и виждам че от нея стърчи тънко желязо с закривен като кука връх ( и въпреки това достатъчно малък за да пробие кожата ) и дори контра малко по назад ( добре че не ми се е навряло до нея ) . Извадих го от крушата с едни самозахващащи се клещи и установих че е няква машинна шевна игла ( понеже самата круша е пълна с стари парцали и конци , това е единственото което мога да измисля като обяснение ) .
Заради това желязо сега ще пропусна за 5ти пореден път тренировка и ми е супер тъпо .
P.S. Не искам да си представям както удрях без ръкавици или даже бинтове кво щеше да е усещането от това желязо между кокалчетата на ръката ми .