Гледал съм всичкия излясъл City Hunter без последния филм щото го има само с ужасно качество , като стана дума чакам с нетърпение Angel Hearth ...
А сега по въпроса имах/имам изключително странен проблем . В нас няма никой , а вратата в моята стая отказва да се отвори от вътре ( след като дръжката ми остана в ръката работата стана безнадеждна

) От вътре навън ( така се отваря ) не мога да я изкъртя без да бутна половината кооперация и нямам лост в стаята си ... Проведох извества борба със самата дръжка която ми остана в ръката , но тя беше безрезултатна щото рамото и е прекалено късо , а и няма къде да я завтъкна като хората . След това изрязах парче с триона на швейцарското ми ножче ( това май май беше да си убивам времето ) ама и от това нищо не стана . Тъпото е че в процеса адски ми се допика ... Събеседвайки със себе си установих , че природните нужди са далеч над моралните ценности в стълбицата на личните ми приоритети и го проточих през терасата . Първо струята попадна в терасите на долните етажи на съседната кооперация и малко се сепнах , ама бързо го пренасочих към градинката в нашия двор , но в процеса ми хрумна че ако опикая бялата стена ( която е в непосредствена близост до ивицата пръст която се води градинка ) от нашата страна няма да е много добре , затова последно се ориентирах към двора на съседите ... ( мдам това май ви беше много нужно инфо )
Та както и да е всичко хубаво , сега като нищо мога да си легна да спя , само дето утре в 8 имам работа . Дано баща ми се сети да отвори вратата както му казах преди час-два по мобилния .