Чакайте и аз да се похваля, че не ми се спи...
Днес, в най-голямата жега, изкарах 5.50 при най-страшната от университета! Аз съм герой!

И съм единствена с толкоз от цялата ни специалност 40 човека! Оказа се, че само аз съм знаела как да пиша молба в свободен текст... Което май е безкрайно безполезно, но както и да е! Аз съм герой! Освен тва много й харесало есето ми, което - като никога - беше доста тясно свързано с аниме. Което пък допълнително ме учуди, понеже някак си успях да се измъкна от цитата от "Малкия принц", който имахме за тема, и си се забих в мойте си аниме-неща... Бе в общи линии бях го отписала тва есе като бонус точки, пък тооо...
Докато чаках да ме "мине" лошавицата, висях на комютрите и си намерих куп готини линкове за 'My link of the day'! Ма ще ги постна утре, че днеска вече се отчетох!
За награда отидох и си купих дата кабел за Моторолата! Много съм щастлива! Тоя GSM не се оказа толкова безполезен, колкото смятах! Докъм 3-4 часа звънеше зловещо с оупънинга на Higurashi no Naku Koro ni, а сега е с тоя от NANA! В гадния горещ 72 ми се заобаждаха и като се раззвънях на японски едни девойки ме гледаха много странно, обаче аз си припявах нехаещо! Турих си и няколко бойни песньовки от Наруто и Блийч - много впечатляващо звучат! Бе голяма радост пада!...
Вечерта пък бяхме да играем тенис на маса с брат ми - имах много зрелищни забивки. После надойдоха от дворските дечурлига да зяпат, та имахме и публика. Още по-после пък дойдоха и двете ни другарчета и дръпнахме едно турнирче набързо... Повечето победи бяха мои! Много задобрявам!
Та така... Беше впечатляващ ден!