работих във франчайзер от веригата CBA.коментари: пълен ташак.нито заплата като заплата,обучението се състоеше в 1 4ас обяснение на крак от шефовете как да се обръщаме към клиентите,а стоките...леле-мале - това застояла стока,минал срок на годност - фулл-хаус.Друг е въпроса ,че тукашните белен4ани са хипер-малоумни,дето като им кажеш "Добър ден" и те гледат на кръф и си мислят "тоя ко ша иска да ми пробута сега".качествени стоки - дръшшки.нищо качествено няма,колко кила банани,домати,луканки и филета "елена" с изтекъл преди 2 седмици срок на годност са ми минали през ръцете...
от друга страна тукашните квартални магазинчета и те не са по-добре - продават по-скъпо от големия магазин.Пълна анархия е ,но и аз с гордост подминавам по-близкото ни квартално магазин4е,за да отида да си напазарувам 100 метра по-нататък,само и само да ме види собсвеничката и да я фане яд.
ина4е за стоките:
това,което ядете,има голям шанс да е яко фалшименто.тъща ми работеше в една мандра,където правеха сирене за Метро,и ми е разправяла как са наливали с кофите вода във млякото,или как са изрязвали мухала от кашкавала и са го пакетирали пак,да го ядат софиянци.А саламите,луканките,месата и киселите млека има много интересна тактита с тях - като им мине срока на годност,фирмата доставчик си ги взима непродадените,като ги заменя на магазина без доплащане - едно за едно. И големия въпрос следва - какво правят стоката която взимат? не знам за киселото мляко,дето се е развали и вкиснало,но всичките салами,кремвирши,бутове,шунки,луканки,шункови ролета и сякви други си ги преработват като пичове ,за да може после бг-консуматора да нагъва пак ,да му плющят ушите и да си мисли,4е хапва прясно месце.
този момент ми е любим,когато съм на някоя опашка в магазина където работех и през мен някакаф баровец си избира "по-пресен салам" - лек поглед с колежката и подсмихване - безценно.
та...мислете му,като си пазарувате следващият път

който не вярва - да пита в кварталния магазин

[/b]