[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4688: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4690: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4691: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
anime.ludost.net • Виж темата - Любима музика!

anime.ludost.net

Anime Ludost
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 4:53 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 172 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Любима музика!
МнениеПубликувано на: Нед Апр 04, 2004 4:06 am 
Pantsu Master
Аватар

Днеска докато си киснех под душа ми дойде готина идея за тема в която да направим нещо като обмен на музикални вкусове. Т.е. всеки да си каже разни групи и изпълнители които много ги кефят, включтилено кои са им яките албуми и песни, какъв вид музика е, на кой ще се хареса и т.н. Време е да се посъживи малко музикалния форум! :)

edit: Я всъщност да го преместя това в chat. Знам аз че никой няма да се мине да се вясне в музикалния форум (на който и пише "японска музика" освен тфа). Просто ще оставя линк в него...

Айде аз почвам (за всяка група има име, албуми, описание и накрая с 1 до 5 звезди до колко я препоръчвам):

Ambeon (Fate of a Dreamer) - metal среща ambient с леки celtic привкуси... Що за чудо е това?? Оригинална мрачна музика с прекрасен женски вокал. *****

Apocalyptica - maniax ме светна за тази жестока група. Изключително оригинален метъл, макар и да има доста повтаряемост в песните. ****

Apollo 440 (Electro Glide In Blue, Millennium Fever, Dude Descending a Staircase) - предполагам доста хора са ги чували, доста готина разнообразна електронна музика варираща от trip-hop до ambient-ско new age-ски изпълнения (примерно Stealth). ***

Astralasia (Axis Mundi, The Seven Pointed Star, Whatever Happened to Utopia) - това е най-новото ми откритие, правят много разнообразна електронна музика още от началото на 90те. Досега съм им преслушал 3 албума и всичките са страхотни. ***

Biosphere (Microgravity, Substrata) - това ми го препоръчаха наред с Astralasia. Стара но страхотна електронна музика, която доста е копирана от други групи по-нататък. Слушал съм 2 албума - Microgravity и Substrata, като първото повече ми мяза на techno/jungle а второто е много приятен ambient. ***

Deep Forest - една от най исвестните new age групи наред с Enigma. Много приятна релаксираща музика с доста влияние на всякаква world music. ***

Enigma - моя любима група, прекрасна музика за релаксация. Само дето последния албум (Voaygeur) според мен е отврат, тотално са се изчерпали и няма нищо ново и интересно. ***

Fluke (Puppy) - пак доста разнообразна електронна музика. Горещо препоръчвам последния им албум Puppy, има много енергия и приятни бийтове в него. ***

Hive (Devious Methods) - наскоро реших да проверя що за чудо е тая група. Ultrasonic Sound в саундтрака на Матрицата ми беше направил много добро впечатление и целия албум към който принадлежи е интересен и оригинален. Мисля че може да се води drum 'n' bass но е и далеч повече заради начина по който са mix-нали говор в музиката. ***

Junkie XL (Broadcast From the Computer Hell Cabin) - поредната чудесна група правеща яка електронна музика. Последното тяхно нещо което ми попадна е Broadcast From the Computer Hell Cabin, интересен албум направен като радио предаване - много и все добри певци и готина музика. ***

Juno Reactor (Bible Of Dreams, Beyond the Infinte) - пак от категорията на JunkieXL и Fluke. Едни от най-добрите в бранша и задобряват все повече. Най-хубавото е че не се ограничават и всеки следващ албум е различен от предишния. Odyssey 1992-2002 е страхотен албум за да придобиете представа за разнообразните неща които са правили и накрая има 2 нови песни (едната от саундтрака на Animatrix, Kid's Story). ****

Kitaro - този тип се води нещо като японския Vangelis. Невероятна old school електронна музика + японски мотиви. Само имайте препредид че човек трябва да се заслуша в спокойна обстановка за да му хареса. ***

KMFDM - тежкия електронен бийт "tm". Последно време са си позагубили вдъхновението но имат много готини неща. Известни са и с политическото и социално съдържание на песните. **

KoRn (Follow the Ladder) - наскоро реших да видя що за чудо е KoRn-a и албума Follow the Ladder макар и да не ми допадна съвсем е много оригинален и интересен. Много яростна metal музика с интересни електронни елементи. По-нататъшните им неща обаче карайно ме разочароваха. Безидейни и еднообразни. **

Linkin Park (Hybrid Theory, Meteora, Reanimation) - двама вокали, рок + рап, страхотна макар и еднообразна музика за фон... мисля че доста готино се е получило и че са най-добрите в този вид музика. Love it or hate it ^_^ ***

Loreena McKennitt (The Book of Secrets) - отдавна се влюбих в песента The Mummer's Dance но чак наскоро се сетих да потърся целия албум. Невероятно! Донякъде celtic но не само. Певицата просто не е от тоя свят! *****

Marilyn Manson (Antichrist Superstar, Holy Wood, Mechanical Animals) - до скоро не му се кефех ама човек ако е в подходящо настроение действа много добре :) Оригинален рок. Ако не се брои че бат Мерлинчо е грозен сатанист (или се прави на такъв) музиката му е страхотна и много интересна. ***

Moby (18, Ambient, Everything is Wrong, Play) - случва ли ви се да сте сдухани и да ви е гадно че сте се появили на тоя свят? Еми Моби постоянно се чувства така и това си личи в музиката му :) Уникална, оригинална, прекрасна... и много, много сдухана електронна музика ("електронна" е най-близкото описание за което се сещам защото наистина е one of a kind). ****

Nine Inch Nails (Pretty Hate Machine, The Downward Spiral, The Fragile) - Trent Reznor и неговото NIN са причината да се кефя на Industrial. Просто абсолютна класика в жанра и всеки албум е творба на изкуството. Мрачно, ядосано, сдухано, песимистично! И на моменти направо магическо. *****

Peter Gabriel (Ovo) - доста интересен музикант. По принцип пее поп (и то много добър), но музиката му последно време става много различна, което показва колко разностранни таланти има - албума Ovo по-скоро е wolrd music + new age. ***

POD (Payable on Death, Satellite, The Fundamental Elements of Southtown) - уж се водят Christian rock band, но това не е лошо в случая. Определено от най-добрия рок който съм чувал и вокалиста е добър. Особено Satellite има няколко невероятни песни. **

Prodigy (The Prodigy Experience, Music for the Jilted Generation, Fat of the Land) - тук няма нужда от коментар ^_^ Само да ви кажа че новия албум е почти готов и ще излезе сигурно това лято! Liam Howett казва че Baby's Got a Temper single-a му е било като wake up call че не трябва да се задържа на нивото на старата си музика и е време да продължи напред. Та захвърлил е всичко върху което е работил първоначално и новия албум ще е наистина нещо ново и неочаквано (но както винаги страхотно и за слушане и за танцуване). *****

Rammstein (Herzeleid, Sehnsucht, Mutter) - пак no comment. Това е любимата ми metal група. Мисля че нямат и една лоша песен, нищо чудно като се има предвид че правят малко албуми но за сметка на това качествени. *****

Reveille (Bleed the Sky) - готина metal/rap група. Не ме кефи чак на макс но има няколко песни които много ми харесват (Bleed the SKy, Look at me Now). **

Sarah Brightman (Eden) - това е едно от най-страхотните ми попадения последно време. Неземна музика и невероятна певица! Малко мяза на new age но е много повече. Най-малкото песента Eden е нещо което просто трябва да се чуе! *****

System of a Down (Steal This Album, Toxicity, System of a Down) - тия американски арменци са пичове и музиката им определено е много оригинален рок/метъл. На моменти става еднообразна, но като цяло я препоръчвам. Песента Chop Suey ми е от най-любимите, има невероятен финал и според мен най-много изпъква сред останалилте им неща. ***

The Gathering (If Then Else, Souvenirs) - жестоко! Още едно ново откритие за мен. Подобно на Ambeon мрачна електронна + метъл музика с прекрасен женски вокал. If Then Else е невеорятен албум и Souvenirs продължава в същия дух. *****

Tool - това е група по която ме запали maniax и съм му адски благодарен! Любимия ми метъл наред с Rammstein. Страхотна музика и мощен вокал (наскоро го сравнявах с вокала на подобната група Creed и разликата е фрапираща в полза на Tool). *****

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 04, 2004 8:12 am 
Зелен и злобен
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 04, 2004 9:51 am 
Wandering fool
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 04, 2004 10:02 am 
Pantsu Master
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 04, 2004 11:32 am 
IMBA

AlDim, mnogo vreme si otdelil za tova, ama men malko ne mi stiga vremeto pyk i me myrzi, sorry :) Shte dam (za sega) nesortiran spisyk bez mnogo ratings. (Samo leko shte gledam da gi grupiram)

(In the beginning there was New Wave)
Depeche Mode
The Cure
Nova Generacia
Cocteau Twins

(welll...)
Mission
Sisters of Mercy
U2

(Big beat, dnb, etc)
Chemical Brothers
Goldie
Prodigy (малко, особено в началото)
Кирил Чайковски :)

(Trip Hop)
Massive Attack
Kruder & Dorfmeister
Thievery Corporation

(wtf beshe tva)
Faithless - ajde na koncert :)
Enigma

(More unsorted)
Morphine
Bjork
Sade
Talvin Singh
Yoko Kano (and The Seatbelts - Cowboy Bebop OST)
Nobuo Uematsu (Final fantasy yay)

(Edinichni brojki)
Claude Challe - Nirvana Lounge
FLCL OST - The Pillows
Berserk OST
The Black Mages (dvamata obraza ne im pomnja imenata)

posle shte dopylvam :)

Последна промяна otaku на Нед Апр 04, 2004 8:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 04, 2004 4:18 pm 
Twisted Angel
Аватар

Ураааа!! Ей такива теми обичам 8)

Rock/Metall:

Manowar - всичко от тях е задължително да се чуе

Europe - THE FINAL COUNTDOWN

Iron Maiden - Albums "Edward The Great", "Brave new world" song: The Trooper, Fear of The Dark...

Deep Purple - Също задължителни, song: Child In Time, Smoke On The Water, Sometimes I Feel Like Screaming, Soldier OF Fortune........

AC/DC - поне половината песни са задължителни, song: Hells Bells, Thunderstruck, For Those About To Rock, Stiff Upper Lip, Who Made Who, Highway To Hell......

Rammstein - Както казахте, нямат слаби песни, мойте любими са:Sonne, Engel, Mutter.......

Kiss - поне Best-a , song: I Was Made For Lovin' You, Rock And Roll All Night, You Make Me Rock Hard.....

Linkin Park - Не съм им най-големия почитател, но пеят екстра (Reanimation не ме кефи)

Limp Bizkit - Chocolate Starfish and The Hot Dog Flavoured Water май така се пишеше, с този албум става разбиване....

Metallica - който не ги е слушал не знае що е музика...

Helloween - абсолютни пичове, song: Future World, Perfect Jentleman, Helloween... Най-малко Беста им го препоръчвам...

Scorpions - Който не им е слушал баладите... album: Best Ballads

Pink Floyd - малко по-страннички, но имат размазващи песни, song: Another Brick In The Wall, album: Echoes ( The Best Of Pink Floyd)

Pantera - това вече малко клони към брутализъм :)

Offspring - Голеееми пичове, song: Feelings, Pretty Fly, Why Don't Get a Job....

Apocalyptica - съгласен съм с останалите

Godsmack - много добри, и трите им албума си ги въртя често

Sepultura - бруталяги, как да не ги обичаш, song: Roots,Bloody Roots, Rattamahata

Queen - Кой не знае за бат' Фреди???

Alice Cooper - Album: Trash, Best-a, song: Poison, Hell Is Living Without You

Evanescence - Бива, бива, song: Imaginary, Bring Me To Life...

Grave Digger - album: Excalibur, всички песни са яки

--------------------------------
Jean-Michel Jarre - музиката му ме размазва

Vangellis - също така

Eminem - уважавам го, че е бял, който пее рап (това не важи за родните "рапъри")

Сръбски песни - най- са ми любими тези старите отпреди 20 години на Мухарем, Шабан, Лепа, Мирослав Илич, и останалите, събирам ги от колекционерска страст :)

Класика:
имам 30 музикални диска с класика и още 20-ина касетки. Просто съм голям почитател на класиката, всяка вечер заспивам на Classic FM Radio (опа, реклама- 89.10 MHz) а за любими композитори -

Richard Wagner
Antonio Vivaldi
Wollfganf Amadeus Mozzart
Johan Sebastian Bach
Ludwig Van Beethowen
M. I. Glinka
P. I. Chaikovski
И всички останали дето съм слушал по-малко техни произведения

Отделни произведения? хм...
Бетовен - Соната № 23 - Appasionata, Симфония №9,... не няма да ги пиша, просто всичко от Бетовен е велико и трябва да се чуе! Това важи и за останалите :)

такааааа... бая работи написах, списъка въобще не е подреден по важност, с две думи: БЕЗ МУЗИКА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ

Приятно слушане :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 04, 2004 5:25 pm 
Аватар

Emi shtom sme pochnali s metala :)

Blind Guardian
Children of Bodom
Death
HammerFall
Helloween
In Flames
Iron Maiden
Marilyn Manson
Megadeth
Metallica
Morbid Angel
Manowar
Nightwish
Nevermore
Ozzy Ozbourne
Pantera
Sepultura
Slayer
Soulfly

moje i da sam zabravil nqkoi. ot drugite tipove muzika:
Cypress Hill, Astral Projection, Hipodil, Cherno Feredje, P.I.F., Orbital, Prodigy, Crystal Method, Chemical Brothers, Aerosmith, Guns 'N' Roses, Apocalyptica, i drugi

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 05, 2004 1:48 am 
Аватар

на мен ми заби компа точно след едно напоително писание по темата и тъй като сега не ми се пише отново (леко съм фиркан...) ви предлагам ето това URL

http://rack5.free.evro.net/free1/nonsen ... Selection/

на което ще намерите една моя дъбестична компилация, която собственоръчно съм рипнал и компресирал преди година и нещо. нямам представа кой, кога и защо я е сложил там, нито защо е решил да кръсти директорията hardcore selection. неведоми са пътищата господни...

там ще намерите парчета от:

Aphex Twin
Astrobotnia
Autechre
Boards of Canada
CJ Bolland
DJ Hype Presents The Ganja Kru
Eat Static
Fluke
Front 242
Generation X-ed
Josh Wink
Juno Reactor
Lamb
LFO
Luke Slater
Mr. Oizo
Orbital
Photek
Plaid
Sofa Surfers
Source Direct
Squarepusher
Technohead
The Future Sound of London
The Sabres of Paradise
Todd Terry
Two Lone Swordsmen
U96

това са едни от най-любимите ми парчета на едни от най-любимите ми изпълнители и макар да представя само част от вкуса ми, поне ще ви даде някаква идея. много стилове напълно отсъстват (примерно класика, мятъл, поп и рап), както и някои от най-любимите ми групи (да кажем Depeche Mode, безспорно най-най), но пък това е малко подобно на отговор на въпроса "какво бихте взели на самотен остров" (в версията му "какво бихте записали на едно CD")

Последна промяна front на Пон Апр 05, 2004 11:38 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 05, 2004 6:53 am 
Pantsu Master
Аватар

Още малко препоръки:

Rob Zombie - баааахти изрода е тоя! :) Якото е че въпреки че прилича на зомби не пее като зомби а като озверял върколак + жестоки тежки китари смесени с малко електронна музика (пак тежка разбира се!) ***

Sarah Brightman:
Harem - поредния жесток албум! Не е много различен от предишния но на кой му пука, велико! Някои хора твърдят че музиката на Sarah Brightman не била нещо ново защото Enigma правят подобни неща... само дето тя ги прави по-добре според мен и си има собствено звучене. ****
Fly - това е албума преди Eden, пак е много добър макар и не колкото следващите неща на Brightman. Повече клони към поп. **

Future Sound of London (Lifeforms, ISDN) - maniax много се кефи на Dead Cities ама сега като преслушах два други албума се оказаха още по-добри! ****

Cocteau Twins (Treasure) - ауу, невероятен рок от 80те! Много оригинално и интересно! Първите 2 песни в албума веднага привличат внимание. ****

Robert Miles (Dreamland) - любимо техно което масово се копира от куцо и сакато. ****

п.п.
lol! lol! lol! lol! Ayreon - Star One - 07 - Shitting in Space
Иначе тоя албум не ме кефи особено. Възможно най-стандартния метъл, 80s style (и ако се сравни със саундтрака на добрия стар Heavy Metal направо си е зле). Класи под Ambeon-а.
Все пак ще пробвам и по-старите албуми, може да са добри, кой знае...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 05, 2004 9:20 am 
Twisted Angel
Аватар

Някой чувал ли е за групата Laibach ?
Вокала им не пее, а издава звуци подобни на много ниско говорене и ръмжене. Имат няколко кавъра на Life Is Life (на на на на наааааа :) ) и на The Final Countdown, самата музика върви тежко, бавно, дори гробарско...
Скоро идваха в България, един приятел дето ходи на концерта каза, че този трябва да го съдят за неонацистка пропаганда и расизъм, също каза (може би на майтап) "...Ако имаше един негър в залата, тоя щеше да го подпали...".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 05, 2004 9:50 am 
Wandering fool
Аватар

Последният албум или поне последен беше около 2001-02 са 2 диска и най-любопитното е че всяка песен е с различен вокал но вокалите са хора като Ханси Кюш, Брус Дикинсон, Майкъл Киске и т.н. просто хората от най-яките банди. Иначе да на олд-скул метал го избива. Старите неща са по така като Амбеон. Потърси Final Experiment първият той има много яки попадения...

А звездички? Я да видим...

Heavens Gate - това е любимата ми група. Няма нищо по-добро в хеви метъла от това. За съжаление не са много популярни незнайно защо. Кай Хансен след като се маха от Helloween отива там. Стила му си личи в първия албум. Какво ли не бих дал да ги гледам на концерт.

Rage - също изключително любима група. Много плодотворна и допреди 2-3 албума изключително разнообразна. За да се запалите горещо препоръчвам албума XIII. Записан с Пражката филхармония е нещо уникално. Силно подозирам че Металика са взели идеята за S&M точно от Rage, но не могат и на 1 /10 да стигнат това което са постигнали германците. Гледал съм ги на концерт и са невероятни.

Grave Digger - Ами какво да ви кажа... слушайте Tunes of War и ще разберете. Албумът е писан по Braveheart и заради него членовете на бандата за станали почетни граждани на Шотландия, сметайте :).
Иначе да се похваля моч милост може да бъде засечен на DVD-то на тази банда. Най си лича когато Бодендал ми се качи на главата.

Iced Earth - Една от малкото американски банди които ми харесват. Много жалко че вокалът им се побърка след 11 септември. Беше уникален. Препоръчвам да се слуша всичко но особенно внимание да се отдели на Dark Saga, Something Wicked This Way Comes, Horror Show.

Kamelot - Друга американска банда. Може би една от малкото такива които свирят толкова добро мелодичено хеви. Карма е албумът.
Много са добри на концерт.

Blind Guardian - Едва ли трябва да представям тази група. Задължителна е за всеки който харесва хеви метъла. Едва ли трябва да ви казвам че като бях на концерт (най-отпред) направо се изпразних от кеф.

Running Wild - Групата с която прослушах метъл. Не много разнообразна. Поне в последните 10 години но просто който не е слушал Black Hand Inn e изпуснал много. На 1 песен от този албум съм способен да надпия всеки руснак(е после съжелявам не не мога да се спра)

X-Wild - Това са изгонени членове от Running Wild. Имат всичко на всичко 3 албума но ако ви харесва Running Wild тогава определено ще ви хареса и X-Wild особенно последният албум. Причината за изчезването им е че на един коцерт мениджърът им духва с всичките им пари.

Gamma Ray - Как ли съм ги пропуснал в предишния пост? Както и да е уникално добра група създадена от Кай Хансен след като напуска Helloween. С Land Of The Free съм запалил доста хора за метъла.

Symphony X - Американска прогресив метъл банда. Имат много добри попадения.

SkyClad - Ако има нещо което може да се нараче Фолк Метъл то това е SkyClad. Слушайте Irrational Anthems и ще разберете какво имам предвид. Фолкът е главно с ирландски мотиви. За съжаление не съществива вече като група.

Lake Of Tears - Блага група. Слушайте заслужава си.

Nightwish - Едва ли трябва да казва нещо за тази група освен че ми се издигнаха в очите още повече като ги видях на концерт.

Rhapsody - Малии колко съм ги ръчкал тия за автограф... Епик метал банда, с доста средновековни ритми. Яко.

Annihilator - Канадска метал банда. Едва ли има по-разнообразна група от тях. Може би защото и не са направили 2 поредни албума с един и същи състав. Да не говорим че 2 албума пича си ги е записвал във спалнята. Някой албуми са просто задължителни като King Of The Kill, Set The World On Fire, Carnival Diablos. Но ако преслушате и останалите 100% ще намерите хубави неща.

Moonspell - Много любима доом метал банда за съжаление почнаха да го избиват много на Дапеш (и) Данемош. Wolfheart и Irreligious са задължителни. Sin Pecado също има добри неща.

Kreator - Endorama - албумът

Helloween - Едва ли някой не е чувал за тях. Имат си висини и спадове. Както и да е. Първият път като ги гледах на концерт останах мнооого разочарован и отидох на този в София с голямо нежелание обаче тук наистина се представиха добре.

За гореспоменатите групи има още много да се пише. Много добри неща. Има и други групи дето не съм споменал обаче просто ми писна...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 05, 2004 10:24 am 
Pantsu Master
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 05, 2004 11:23 am 
Аватар

Последна промяна front на Пон Апр 05, 2004 6:31 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 05, 2004 12:47 pm 
Wandering fool
Аватар

АлДим, Метал рулез :). Разбира се слушам и класики разни но за тях няма какво да говорим. Е да и някой от старите диско шлагери... което ми напомня че горе не съм написал нищо за Бони Нем слушайте ще се просълзите от умиление и носталгия...

Не се сещам друга музика която да не ме дразни.

П.С: Вокалите са до болка стандартни защото те са наложили стандарт-а :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 05, 2004 1:42 pm 
Pantsu Master
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 172 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]