[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4688: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4690: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4691: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
anime.ludost.net • Виж темата - Развалена тема - У Пичку ти Материну!

anime.ludost.net

Anime Ludost
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 4:59 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2802 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 187  Следваща

Спам!
Тука ше спамя! 28%  28%  [ 21 ]
Няма да спамя! 12%  12%  [ 9 ]
Темата ще бъде локната на 250-тата страница 12%  12%  [ 9 ]
Темата ще бъде изтрита за да намалеят постовете на половината народ от форума след време, за да им е гадно! 34%  34%  [ 25 ]
Айде пак Балканското момче... 14%  14%  [ 10 ]
Общо гласове : 74
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Ное 12, 2010 2:30 am 
Warrior of Love and Justice
Аватар

Хахаха... и моето черно-бяло безобразие се казва Божидар... Биде наречен така, щото го намерих (и прибрах) на една Бъдни вечер. Впоследствие установих, че он Господ си знае кое жувотно трябва да е на улицата и кое - не - и хората няма кво да му се мешат там. Майка ми после си самодоказа тия неща с две псенца, които прибра от улицата.

И моят Божидар не дава да го гушкат и се съпротивлява със страст, ама неговото не е от злоба баш, а от психопатия. Винаги е бил луд и всичко му минава през устата - заради това му викам мачка-гризли. :lol:
Влезе в личната ми книга - Гинес с най-ужасното животинско лайно, което е трябвало да изчистя някога. А аз съм изчистила доста най-различни животински лайна в живота си, та това казва нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 7:04 pm 
Аватар

спамвам с тва, щото е събота и всеки момент тръгвам да пийнем нещо:

:D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2010 8:53 am 
Спор-тистка
Аватар

Имам чувството, че всеки втори, като си намери жювотно на улицата и го нарича Божидар.

散って行く風とともに memories

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 15, 2010 8:58 pm 
Аватар

Е моят Божо беше кръстен така, щото го намерих на Бъдни вечер. :lol:
Обмилях да го кръстя Адолф, щото има едно петно под носа като мустака на Хитлер и може да изглежда доста психопатски ако реши... Ма да крещиш БОЖИДАРЕ, като направи няква беля е толкова по-яко от това да крещиш АДОЛФЕ... Поне 4 срички крясък си требват (с отчетливи звуци като Ж и Р) за глупостите, дето ги прави тая мачка ненормална.

Иначе не ни е първата прибрана от улицата котка - предишните се казваха Мъри и Икар. А псетата са Крас (от Красна поляна) и Драго (от Драгичево), щото са кръстени на районите, в които са намерени... Имах и един, намерен в големия асансьор на блока кокер - Джуро се казваше...

Бтв обожавам домашни любимци с български имена. У нас имахме кучетата Любен и Трифон (родиха се на 14 февруари щото), кокошката Герасим (беше ни дадена като пиленце още, щото майка ми искаше да имаме петел, да ни кукурига сутрин, ма се оказа женско и впоследствие си взехме и петел и го кръстихме Митко), кукувицата Косара, котаракът Никола, змията Спас...
Имах и костенурка, която се казваше Труца. Или Труцка, за галено. После й взехме мъжки, който се казваше Мъжкия.

Другото, с което си обричам животните са някви имена от книги и филми - котаракът Персей, хамстерите Ейкичи и Уруми (тва от ГТО, впоследствие Уруми изяде Ейкичи и малко след това си изяде и децата дето роди от Ейкичи, ебаси колко беше ужасна), кучката Харка (тва от Синовете на Великата мечка единия от главните герои).

Май Мъри и Роко са ми единствените по-нормални имена, дето съм измисляла. А, да, и Коко и Кики - така ми се казваха папагалите, които имах като бях малка. То след това имах толкова много папагали, че не съм се морила изобщо да ги кръщавам - двата дето имаме в къщи се зоват Мъжкия и Женската или Зеления и Бялата, за да ги различаваме. :lol: Обяснимо, не съм си кръщавала и рибките освен най-първите две - бяха молинезии и се казваха Калин и Сашо. А, и гълъбите не си кръщаваме - май само 2 от тях имат имена - Македонеца и Македонката, щото им е няква такава породата. Другите гълъби се казват Другите. И таралежите дето съм гледала нямаха имена - може би щото не се задържаха дълго у нас - обикновено ги спасяваме от средата на улицата и ги пускаме след няколко дена обратно в дивата природа. Преди доста години отглеждахме таралежа на едни приятели за няколко седмици, докато те бяха някъде си, ма не помня как се казваше добичето. Помня, че сереше като самосвал обаче и че го изкарвах изпод канапето, за да го нахраня като удрях с черпак по дъното на няква тенджера...

Следващото куче, което си взема ще се казва Терабайт или Вектор. Мисля да е няква малка или средно-голяма късокосместа порода с нормални пропорции. Или мопс. Мопсът Терабайт. Ако си вземем голямо куче, ще го кръстим Ипо (на главния от Хажиме но Ипо). Сашко вече си кръщава така кучетата, с които играе във Фейбълс.

ИМАМ ВЪПЮЩА НУЖДА ОТ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ!!!
Тук в Канада не мога да си взема, щото няма кой да го гледа като се връщаме в България, а нямаме пари да плащаме и за неговия самолетен билет. И в сградата, в която ни е апартамента, е забранено да имаш малки деца или домашни любимци...

Ще откача, искам в къщи, да си настискам псетата, да издърпам ушите на котката и да си поприказвам с папагалите!!!!!! От отчаяние си купих ето тази плюшка:
Изображение
и й натискам носа като копче, докато издавам нечленоразделни звуци.

ААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sad:

PS. Мечтая си да си взема порче или тийкъп прасенце. Сашо е много навит за прасето, ама за целта трябва да обезопасим къщата като за малко дете, щото тия са умни изнаят как да си отварят шкафовете и хладилника и да правят зулуми. Ама са гениални, вижте!
Изображение
Малкото свиненце, със зурлата и копитцата... :sad:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 15, 2010 9:10 pm 
Лакпром терорист
Аватар

Ева си, Амели, ти колко добитък си имала!!!! Как е възможно изобщо??? Петли, папагали, костенурки, таралежи... РЕСПЕКТ!
Моя любимец от 16 години си е все едно и също - скромен и дребен сиамец на име Анубис /ама през годините с яко много прякори, напоследък се подвизава като "Табасон"/ - да ми е жив и здрав!

he stole these hearts....

psycho gay rapist werewolf!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 15, 2010 10:49 pm 
Спор-тистка
Аватар

Дам, жив и здрав!

В нашето семейство пък обичаме всякакви имена - с годините все по-дълги ги мислим, за да имаме семеен консенсус.

Котките в момента се казват: Мусташ (щото има мустак) Бриколаж (за рима) Джанг Гъм (по мое усмотрение - любим корейски сериал) Бракалова и Хофман Ларош фон Требич (Требич е селото, откъдето го взехме, Хофман Ларош е една фирма, в която работи вуйчо ми, освен това Хофман - дворянин Ларош - от Рошльо :)).

Старите бяха Мето(дий) и Джиджи - първо бяха Киро(ил) и Мето, ама Киро се оказа жена.

Кучетата са по-скромни като имена - Мечо и Бела. Останалите животни, които имах не си спомням как са били кръщавани, ако са. Спомням си само как от птиците все женските измираха.

散って行く風とともに memories

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 15, 2010 11:20 pm 
Аватар

Вие сте величествени! Аз съм имала само хамстери... и всичките се казваха Стамат... Настоявам да кръстим служебната котка Стамат. Тя па се оказа женска - и Стамата ми звучи добре... :roll: Стаматка, което с времето ще стане Матка... Yeaaaahhh.... Но най-тъжното е, че идеята ми не беше посрещната с възторг, и май ще се нарича Ариел... АРИЕЛ!!! >_< Тя дори не е червена! И дори не е русалка!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 15, 2010 11:40 pm 
Аватар

Да ти е жив и здрав, верно!

Аз моите животни не мога да ги докарам над 14 години нещо. :(

Иначе оборотът е як, особено при котките, щото много бързо дават фира в селски условия. 3 котки ми се затриха така - едната я сгази кола, другите са с неизвестна участ - просто не се прибраха един ден. Това се случи и с кучката Харка, която се беше научила да прескача оградата и да си митка из селото. Синът й, Любен се спомина преди няколко месеца на 14-ина години. Живя интересен, пълен с екшън живот. Кучето Роко и котарака Персей и те се тръшнаха на 14. Но съм имала моменти в къщи с по 4 кучета и 2 котки, без да броя дребните затворени в нещо създания като папагали, рибки, хамстери и т.н. Божидар се справя чудесно със селския живот вече 2ра година - щото е много страхлив и предпазлив.

У нас е зоопарк. Или цирк - и двете вървят. Като бях малка живеехме в гарсониера и майка ми не ми даваше да си взема животно. До момента, в който не й донесох някъв охлюв от близката градинка. Обясних й че е малък и че си има къщичка ениуей, така че ние няма кво да му осигуряваме жилищно пространство. Изглежда и разбих сърцето с това, щото няколко месеца по-късно на Коледа се сдобих с папагали и оттам-насетне потокът от животни към нас не е секвал. Двете с нея ги натрисаме у нас постоянно. Най-вече тя, де. Сега като купиха голямата къща в Драгичево, вече има мегдан за 10 менажерии и майка ми усърдно работи по въпроса.

Папагалите също ги сменяме често - айде, те не мрат толкова, ама бягат. Бягат през приспособлението дето сме им сложили да снасят яйца в него. Яйца иначе не снасят. :lol: Сигурно поне десетина са ми избягали така и всеки път взимаме ново папагалче, за да не е самотно старото. Аз съм и хващала нечии чужди избягали папагали на балкона на два пъти - та възвръщаемост няква има, барем. И змията ми избяга - само няколко седмици я гледах. Тя беше няква водна, един приятел ми я хвана. Та вероятно просто се е върнала в дивото, щото така и не я намерихме у нас. :lol:

Доста от тия животни съм ги гледала само по някой друг месец. Като таралежите. Или като кукувицата примерно, която ми донесоха като бебе, барабар с гнездото й, което беше 2 пъти по-малко от нея (по което разбрах, че това е кукувиче всъщност - те нали паразитират и снасят по чужди гнезда) - съседите си косили ливадата и я порязали малко. Гледах я докато се опери и научи да лети и кълве и после я пуснах да си ходи. С което вероятно я убих, ама ко да се прай. Беше ни заточила за повече от месец у нас - щото нали трябва постоянно да му гнетиш нещо в сигнално оранжево оцветеното гърло, иначе проклетото пиле пищи, ще се пръсне. Хранехме я с бебешки пюрета, които й тиках в гърлото с дървена клечка от тия китайските за хранене. Веднъж ми се наложи да я оставя сама в нас и като се прибрах, видях, че е почнала да пищи и да отваря ненаситната си оранжева паст срещу горкото Роко, което не знаеше кво да я прави и гледаше объркано. Колко зор видях, докато я накарам да кълве... Нали не мога да и покажа като майка й... А как сереше... Навирва задник над ръба на гнездото (тя и без тва преливаше през ръбовете му) и изстрелва реактивна струя на минимум 30 санта от ръба... Имах чувството, че в някой от тия моменти ще вземе да изхвърчи напред барабар с гнездото - като ракета.

Други животни пък живеят кратко по принцип - рибките и хамстерите примерно. Рибите ги гледах година и нещо, след което Персей им вкара адаптора на помпата в аквариума и късото съединение ги свари. Имах и една златна рибка, която си гледах в отделен аквариум - тя пък се разболя и се спомина горката. Хамстерите бяха вече дърти като майка ми ги взе от няква нейна клиентка, дето внезапно развила алергия към тях. Та поживяха още 2 години у нас, женската изяде мъжкия и той умря от раните си и после живя сама щастлив охолен живот. Умря на преклонна възраст и беше заприличала на морско свинче по размери, щото баба ми нонстоп я тъпчеше с нещо. Баба ми като се завърти у нас, всички животни заприличват на табуретки...

Костенурката беше дива по начало - българска блатна костенурка няква - взех я от един съученик. Преди тва леля му я беше гледала към 9 години, ние я гледахме още толкова. Нашите я пуснаха в някво блато наскоро - надявам се да оцелее. Нямам представа на ква възраст беше - знам, че последната година взе да снася яйца, ей така от нищото. Тва беше някъв супер странен случай бтв. Ставам една сутрин и в аквариума - яйце! 0_0
Са, гледала съм добичето 9 години и за пръв път ми снася яйце. Занесох я на ветеринаря преди да тръгна към химическия и той каза, че можело просто да овулира по тоя начин при липса на мъжки, ма яйцето е неоплодено. И че ако не ги наснася както трябва, ще се запуши и ще умре. 0_0
Оставихме я да щъка из кухнята, за да си наснася яйцата. Следобеда майка ми ми звъни и ми казва, че ветеринаря й се обадил - някви деца му донесли същата като моята костенурка, ама мъжка. Бахти съвпадението - от тоя тип, дето те карат да вярваш, че има някой там горе. Та взехме и мъжкия и като се почна един страстен секс... Ма то са удари на коруби, ма то е плискане на вода, лашкане и тряскане в стъклото на аквариума. И тая Труца като се разснася - 15-ина яйца поне снесе. Заровихме ги в пясък на балкона, на слънце, ама се случи дъждовно лято и те не се излюпиха, уви...
Та на следващата пролет нашите ги пуснаха двата костенура да си ходят да си се шибат в природата и да си отчуват поколение, както си му е ред... То и хибернацията й обърквахме на Труцка - у нас нали е топло, тя не можеше да си спи зимния сън така.

Кокера Джуро го намерих в големия асансьор на блока в един много дъждовен ноемврийски ден - денят след погребението на дядо ми. Беше вече доста стар - поне на 13. Нема такова разкошно куче! Огромен, доста по-едър от стандартното, с едни много рошави дълги вежди - виждала съм само един друг такъв в живота си. Беше мега агресивен - нахапа всички в къщи. Брат ми не смееше да си влезе в хола, щото това изродче ръмжеше. Нямаше един развален зъб на тая възраст - явно много добре гледано псе. Ма никой не дойде да си го прибере, въпреки разлепените обяви. Аз бях майката-закрилница явно, щото мен не ме хапеше и ме следваше по петите навсякъде. Като вляза в банята примерно, той се свиваше на кравай пред вратата й, докато не изляза. Пърдеше безобразно, което беше драма, щото ми спеше до леглото. :lol:
Много го обичах, но една нощ, точно срещу рожденния ми ден, в просъница се хвърли върху баба ми, която се навела да вземе нещо от пода и я нахапа така че се стигна до болница. И баща ми ми постави ултиматум - или го приспиваме, или го пускаме да си ходи, щото явно е имало що да е изгонен. Закарахме го в Бояна при по-гъзарските къщи и го оставихме там. А аз си изкарах рожденния ден гледайки паничките, в които го хранех, и ревейки.

Изобщо, интересни истории и емоции бол с тия моите животни. :lol:

ПП. СТАМАТ Е ГЕНИАЛНО ИМЕ!!! ЗАЕДНО С ХАРАЛАМПИ!!! ВСИЧКИ ХАМСТЕРИ ТРЯБВА ДА СЕ КАЗВАТ ТАКА!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 11:01 am 
Аватар

нервите няма да ми стигнат да издържа и 1/10 от твоите животни.
2 котки, 3 кучета + бонуси... нееееее
птици, дето да пищят и изтрелват лайна на 30 санта...

май единствено на хамстери-джуджета съм навит... но не чак толкова много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 16, 2010 11:08 am 
Котката на крокодила
Аватар

Последният ми хамстер трябваше да се казва Харалампи, ама беше женска и я кръстих Хариетта :) Така или иначе беше все Хари на галено..

Иначе и аз съм ги гледала много вкъщи - предимно малки зверчета щото няма място за по-голямо.

Като много малки имахме едно оранжево коте, ама аз се страхувах много от него, щото искаше да си играе с рокличката ми и се качвах на дивана и ревях хаха Та дадохме котката на една съседка от третия етаж и той стана ОГРОМЕН рижав котарак - Василиус май се казваше... И като застанеше на стълбите злобната гад не даваше д аминеш покрай нея... Та го чакаш да си тръгне за да се прибереш например :lol: :lol:

Имала съм ужасно много хамстери - сещам се само за името на още един - Рози (щото беше розова). Другите не живееха много и не помня кви имена са имали. Имахме 2 бели мъжки мишки - май нямаха имена. И не ги пипахме... не знам защо ???? Смърдяха обаче УЖАСНО та ги пуснахме на вилата... чудехме се дали няма да намерим след време кафяво-бели мишоци...но за сега не сме :lol: :lol: :lol:

Риби също много сме имали ... Сещам се за името на златната рибка - Демби.... щото нали е тлъста една такава... сестра ми може да помни имената на другите...Имахме и едни Бети - червена и синя, адски красиви ма много злобни същества. Редовно наяждаха опашките на горките гупи. До преди няколко години ми умря последната - едно анциструсче (а тия мноого ги обичам <3 ) и от тогава не сме взимали нови водни гадинки. Май на тавана ми му беше студено и умря :(

Куче имахме за един месец - Мърфи. Беше далматинец, на няколко месеца май. Дядо го беше взел от някакви хора и го гледахме на вилата, само че нещо не се спогодихме с него и решихме да го върнем. Оказа се, че после хората, от които дядо ми е взел кучето, всъщност са го откраднали от дъщеря им, защото тя се занимавала с него и не учела о.О!!! Та момичето си го прибрало след това. Ние изобщо не знаехме. И се оказа разбира се, че хучето спяло вътре в апартамента, до леглото на стопанската си... и разни такива неща, за които никой нищо не ни беше казал. Кучето било дресирано и т.н.... а всичко което ние правехме, беше точно обраното на това, на което стопанката му го е учила. Та по-добре че го върнахме, та момичето да си го намери и да си го прибере.

Гледали сме докато стопаните ги няма папагалчета, една сямска котка - Тренчев се казва - сямката беше много обиден, че са го изоставили и правеше яко зулуми вкъщи... ама горкия, кво да го правиш. Отиваше смасо до кухнята да яде, през останалото време се криеше.
После имах и морско свинче - Мая. Приличаше малко на една позната със същото име :lol: Та то живя 4-5 години, не помня точно. Супер сладко беше. Докато го гледах, реших да си взема и котка. Беше една сива, пухкава, ама БАШ котка. Много яко животно. Издържа много малко вкъщи и я върнах на момичето, от което я взех, Прасето ми изпадаше в див ужас когато котката се втренчваше в аквариума й - й взехме решение - този който е вкъщи от по-отдавна, той си остава в крайна сметка ... Няма да гътна животното просто така! Та котката замина...

Гледах и джербили за няколко месеца, ама дали те ме надушваха, че ме е шубе да не ме нагризат, дали от друго - не знам, ама не се спогодих и с тях :) Особено като се оказаха семейство и си родиха 5 малки... всичките ги дадох на едно момиче :( иначе са страаашни сладури. Особено като нещо се притеснят и започнат да тропат с крачета :)

Сега имам пак морско свинче... още няма име. И е голяма нервозница - само подскача, квичи, като ме види често се плаши супер много... за 2 месеца добичето още не е свикнало с мен :) Ама е супер сладка и тя ^^ Мина ми да я кръстя Джуди, ама някак си не й отива баш... та си стои без име... иначе я наричам с много имена :lol: :lol:

Отглеждали сме иначе гълъбчета така за по няколко дни - ако нещо им е имало и после сме ги пускали да си хвърчат.

А на вилата дядо ми имаше едно куче - тоест то беше съседско, ама защото беше мелез и вратът й беше много дебел се изхлузваше от каишката. И стопанинът й (а ние мислехме, че той я е откраднал от някъде) я гонеше и целеше с камъни... ебаси кукуто... Дядо ми я кръсти Чибурашка и беше АААААААААДСКИ умна!!!! Направо невероятно умна! Разбираше всичко... и ядеше всичко :) Кайсии от земята, царевица от скарата си сваляше (и пържоли нейната мама :lol: :lol: ). Беше и страшно добро пастирско куе. Като видеше стадо и веднага го строяваше. Не знам как тоя тъпанар я гонеше само заради това, че тя не искаше да стои вързана.... Чибурашка си се разхождаше свободно иначе из вилната зона, ама живееше главно при нас. Наложи се дядо ми да я застреля като беше много болна и за да не се мъчи като умира :( А той адски много я обичаше.
Другата вилна кучка, която пак беше адски интелигентна, се казваше Рита. И ядеше орехи - чупеше си ги и си ги ръфаше. Тя се завърташе около вкъщи чат-пат. Обаче винаги идваше с тебе до селото и обратно ако имаш път да те пази от другите псета :) Жалко, че вече я няма :(

за друго животинче не се сещам да сме имали..

п.п. А, да - гледала съм и гъсеница веднъж! Хванах си я на някакво растение, бутнах я в един бурках със все листенцата иии след известно време стана на пашкул и се измъкна пеперудка! Не дадох на дядо да я препарираме и я пуснахме. Той беше много недоволен, щото така или иначе ги трепе - ядат му градината :lol: После, много въодушевена от първият си успех (преди това сме пробвали с много гъсеници ама до сега нито една не беше стигала толкова далеч!!) хванах една ОГРОМНА!... стана на пашкул обаче не излезе пеперудка :( а много ни беше интересно от тази 10? сантиметрова дебела гъсеница какво пеперудче ще се роди...)

http://z0r.de/63

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 1:35 am 
Аватар

Тва последното на писобела ми напомни за тритоните, които държах в буркан у нас няколко месеца (мъжките бяха особено красиви и зрелищни през размножителния си сезон) и за малките жабета, които си отгледах от яйцата, които обрахме с брат ми от някво блато. :lol:
После ги пуснахме и тритоните и жабичките. Жабите бяха толкова мънички - на половината фаланга на показалеца ми се събираха. Бати кви сладури бяха! Не съм им слагала имена обаче.

Опитът ни да отгледаме кафявите гущери, които си хванахме едно лято свърши катастрофално обаче. Буркана се обърна, те се разбягаха из цялата гарсониера и се изпоназавряха в разни дупки, дето няма изваждане от тях. Котката (Мъри, голяма ловкиня беше) ги излови и ги изяде пред очите ми, а костите им хрупаха като бонбонки. :sad:
Аз седях качена на един стол и пищях като женка, пред мишка или хлебарка, защото хрупането на въпросните кости беше ТОЛКОВА ОТВРАТИТЕЛНО!

По това време учех биология в НПМГто и си мислех, че ще ставам някъв биолог някога. То в класа има още един такъв идиот като мен, който събира неортодоксални живинки - ама неговите са още по-странни. От първото си ходене в Япония се върна с някви водни насекоми примерно... Сега е от 3 години в Япония и майка му отглежда ен на брой аквариума със странни жаби...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 8:48 am 
Аватар

в нашето семейство сме имали само хамстери, на 2 пъти по един.
първият беше някакъв много готин и всички го обичахме. отидохме на гости на баба и дядо и последния ден, преди да си тръгнем, една от котките обърна клетката и го изяде. ние видяхме само как стърчи единия крайник от устатата и. котката се спомина няколко месеца по-късно.

2рият беше женски и винаги успяваше да избяга от клетката, да легне в леглото на нашите и да ги изпохапе жестоко. когато заспа зимния си сън, майка ми го помисли за мъртъв и го метна в боклука.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 9:33 am 
Котката на крокодила
Аватар

Не спят зимен сън доколкото знам, особено в домашни условия... изпадат в нещо като летаргия,ако е много студено за тях, но все пак ще се събуди като бъде хванат предполагам :)

http://z0r.de/63

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 17, 2010 11:44 am 
Аватар

може и да се е събудил, но майка ми вече да му е била решила съдбата

иначе ако ще е животно... да е хамстер джудже
http://www.youtube.com/watch?v=cif8EoOL ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=PqNCHAxV ... re=related (каква къща има това...)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 23, 2010 12:27 am 
Twisted Angel
Аватар

Абе тва развалена тема ли е или тема "моят домашен лубимец"!

http://vbox7.com/play:b2b876b9 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2802 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 187  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]