A Happy ни Gay Day по случай раждането на тази толква прекрасна тема...
Убийте ме, ако знам как се пръкна

...от мухата --> слон, както се казва.
Разсъждавах си аз за разликите между меките китки(жени в мъжки тела) и реалните гейове и се получи това ...хехе.
Спомняте ли си Адриана ли беше, първият трап дет си смени пола. Тя не може да се каже , че е гей , а трансджендърка. Амели каза, че японците често омешват яко едните и другите, кат дефакто те не са в един кюп.
И от там нататъка кат забихме пак за правата на гейовете и как да ги интегрираме в едно нормално общество като нормална функционална СЕМЕЙНА единица - ми, наистина не става.
Защото основната единица в уравнението соц.общество от пръкването си, е била мъж-жена-дете. Отглеждането на деца от мъж-мъж, жена-жена в интимни отношения абс би им разбъркало малките главици и възприятията.Би поставило купища ?си от типа - не може ли и аз да си имам мама, защо Иванчо си има?, като този е най-елементарния възможен...
Според мен е супер егоистично такива двойки да отглеждат деца, защото не мислят въобще колко объркано може да отрасне едно дете в такова, хммм... семейство.
Не мисля, че сексуалните предпочитания те правят ненормален, а нестандартен. Но, че е отклонение от шаблона, отклонение е. Няма място за 2 шаблона тук.
Тук има един Найджъл, колега гейче, абс класически модел. Живее с друг колега. На събирания кат идват с партнера си никога не си позволяват интимности пред другите. Държат се като нормална двойка неинтимни приятели. Мн са готини и двамата и с нищо не им личи гейството. Такива двойки с удоволствие приемам, но те не бият барабана и не карат останалите да се чувстват неловко и неудобно.
А за деца според мен не си и помислят, но ще е хубаво някой ден да ги попитам де

, засега спекулирам.